Fancy Fruits Respins of Amun-Re

by kauonlinepublished on 21 oktober 2021

Fancy Fruits is HET favoriete fruitspel aller tijden dat opvalt met een kleurrijke set fruit en een verbluffende hoofdprijs! Ga en gebruik deze Egyptische Respins van Amun-Re om geweldige winsten te behalen tot aan de Super Ra.

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Mighty Dragon

2 jaar geleden
Laat de draak wakker worden en ervaar als ridder wat het betekent als zijn vuur zich over de hele rol verspreidt en brandt tot het einde van de gratis spellen.

Book of the Ages

2 jaar geleden
Uncover “Dracula’s” secrets with the powerful “Book” of the ages, which is Wild and triggers free games with bonus symbols.

Win Blaster

2 jaar geleden
Dit fruitspel elektriseert. Door middel van het Wild symbool wordt de Win Blaster geactiveerd en worden je winsten vermenigvuldigd.
Verenig je met de machtige krachten van de Noordse goden. Draai Odin, Loki, Thor en Freya helemaal naar de grote prijs van Valhalla in dit epische slotspel met 15 lijnen. De game bevat de exclusieve geluiden en graphics van de Demi Gods-serie, evenals een unieke nieuwe Choice-functie. Zodra je de...

Books & Pearls

2 jaar geleden
Ga de zee op en pak parels en schatten als een echte piraat. Verzamel zoveel mogelijk bonussymbolen of verdrievoudig je winst in een van de twee gedurfde gratis spelfuncties.
King of the Jungle neemt de speler mee op een reis door de diepe jungle van Afrika. “Afrika”-symbolen activeren gratis spellen met gestapelde Wild-Gorilla’s! Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.