Joker Pro

by kauonlinepublished on 8 maart 2017

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Volg de Crazy Chicken naar Egypte! Daar wacht de machtige farao op je, om de magische kracht van het gouden ei te gebruiken om symbolen te upgraden en je te belonen met extra gratis spellen. Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.

Beautiful Nature

2 jaar geleden
Tijd voor een wandeling door de natuur! Verzamel overwinningen uit beide richtingen met de jonge “Lady” en sta stil bij de geurige “Roses”, die alle symbolen vervangt behalve Scatter en geblokkeerd lijkt in de gratis games-functie.

Ancient Riches Casino

2 jaar geleden
De oude rijkdommen van Azië wachten op je! Vind ze met behulp van het drakenvuur in series van maximaal 100 gratis spellen met geblokkeerde Wilds.

Back to the Fruits

2 jaar geleden
Met “Back to the Fruits” kunt u maximaal fruitplezier verwachten, gegarneerd met vele topoverwinningen. Triple multipliers en Wilds bieden pure spanning en brengen je naar ongekende hoogten.

Aura of Jupiter

2 jaar geleden
De machtige Jupiter is je goed gezind. Bewijs moed, stijg op naar zijn troon en ervaar hoe hij symbolen opwaardeert met zijn goddelijke kracht en je beloont met nog meer gratis spellen.
De rijkdom en het fortuin van de eens opperste heerser van het oude Egypte wacht erop om onthuld te worden! Series met maximaal 100 gratis spellen bevatten gestapelde Wilds. Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.

Disc of Athena

2 jaar geleden
Athena, godin van wijsheid en moed, is de goddelijke beschermheilige van dit spel en geeft het een extreem hoge dynamiek! Minimaal 3 scatters belonen 10 gratis spellen met bonussymbool. Scatter vervangt alle symbolen.
Met “Back to the Fruits” kunt u maximaal fruitplezier verwachten, gegarneerd met vele topoverwinningen. Triple multipliers en Wilds bieden pure spanning en brengen je naar ongekende hoogten. Ga en gebruik deze Egyptische Respins van Amun-Re om geweldige winsten te behalen tot aan de Super Ra.

Duck Shooter

2 jaar geleden
Come along for the hunt and experience the adventure of fat ducks flying into your sights. Up to 25 free games can be won and the more hunters shoot at the ducks the higher your winnings are.
Je houdt van snelle fruitspellen, maar je wilt de actie van een functie niet missen? Dan is Maaax Diamonds de juiste keuze voor jou! Expanding Diamonds brengt je een extra portie geluk! Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.