404slot

Book of the Gods

by kauonlinepublished on 13 februari 2020

Bezoek het oude Egypte vanuit huis, onze nieuwe game wordt het grootste avontuur ooit! Verzamel drie of meer oude boeksymbolen om het bonusspel van het boek te activeren. Het is tijd om Egypte te verkennen!

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Fireflies

4 jaar geleden
Deze kleurrijke vuurvliegjes kunnen zich in het gras verbergen, maar ze veranderen in vuurvliegjeszwermen en zullen de weg naar gratis spins verlichten. Vul de potten met vuurvliegjes en win bonusspins!

Dragon Kings

4 jaar geleden
Chinese mythen komen tot leven in Dragon Kings, een moderne versie van een traditioneel verhaal en een 3 × 5-slotspel waarin de symbolen de echte sterren zijn. Naast Aziatische hoekstenen zoals geluksmunten en jadebeeldjes, herbeeldt Dragon Kings de bewakers van de oude Chinese zeeën als vier opvallende, geschubde symbolen –...

Arctic Squad

4 jaar geleden
Stap in je vliegtuig en sluit je aan bij de Arctic Squad in hun avontuur. Dit is een avontuur boordevol spannende features, zoals gratis spins, 20 extra winlijnen en een extra horizontale lijn!

Junglebook

4 jaar geleden
Het bos van Jungle Book heeft veel verborgen schatten, zoals gratis spins! Mowgli zal je door de jungle laten zien en zal dierensymbolen voor je in wilde symbolen veranderen.

Space Gems

4 jaar geleden
Probeer uw winst te verdubbelen in de verdubbelingsfunctie. Reis door de ruimte en ontdek de prachtige edelstenen. Slechts twee Scatters leveren al gratis spins op!
Reis naar het oude Griekenland en ontgrendel het geheim van een grote beloning met de Gouden Uil van Athene. In deze visueel verbluffende 3 × 5 klassieke slot is The Golden Owl de sleutel. Gebruikmakend van de wijsheid van de eeuwen, biedt Athena’s Owl tot 20 gratis spins. Als bron...