Legend of the Nile

by kauonlinepublished on 13 februari 2020

Ontdek de tijdloze mythen van Egypte in LEGEND OF THE NILE, de nieuwste videoslots-release van Betsoft Gaming! Deze 7 × 7 cascade-slot biedt clusterbetalingen en exploderende overwinningen om anticipatie op te bouwen voor de nieuwe symbolen die van bovenaf binnenkomen.

LEGEND OF THE NILE nodigt spelers uit om de Trails of the Gods te lopen: Isis, Queen of Heaven, Ra of the Sun en Anubis of the Underworld. Elk van deze goden wordt vertegenwoordigd door een hoogwaardig symbool en elke winnende combinatie van symbolen draagt bij aan het respectievelijke godenpad, waarbij elk pad leidt tot spannende uitbetalingen en functies, zoals gratis spins, enorme uitbetalingen van 400x inzetten en zelfs een progressieve uitbetaling jackpot!

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Geniet van de heruitvinding van Sugar Pop, een van de populairste games van Betsoft. Omarm in dit ongelooflijke vervolg alles wat zo geliefd was over het origineel, met clusteroverwinningen en snoepjes die in een cascade exploderen, wat extra overwinningen mogelijk maakt. Herleef de verleidelijke felle kleuren en het gastvrije, donzige,...

Stampede

4 jaar geleden
Maak een reis naar de zonovergoten Afrikaanse savanne met STAMPEDE, de nieuwste videoslot van Betsoft Gaming. Deze all-betalende gokautomaat biedt 1024 manieren om te winnen en een prachtige kunststijl, die het hoge gras en de acaciabomen van de Afrikaanse vlakte oproept. Het warme palet suggereert de hitte van de savanne...

Spin 4 Gold

4 jaar geleden
Goud zit overal verstopt in deze prachtige klassieke slot. Laat de rollen draaien en word bedekt met gouden prijzen!

Circus

4 jaar geleden
Ren weg en sluit je aan bij het circus. Er wacht een leven vol show en Big Money. Win fantastische prijzen in het spannende bonusspel met meswerpen.

Diamonds

4 jaar geleden
Deze klassieke slot is een garantie voor entertainment, met zijn grote jackpot en Diamond Scatter-symbool. Zorg ervoor dat je de kans probeert te krijgen om aan het wiel te draaien voor bonusspins!