Arabian Nights

by kauonlinepublished on 14 februari 2017

Volledig SchermArabian Nights bestaat uit een Basisspel, Gamblespel en Kaartspel.

Basisspel

Het spel start standaard met het Basisspel, bestaande uit 4 rollen, je speelt op 1 winlijn, met uitzondering van het stersymbool dat kriskras telt. Met de autoholdfunctie worden rollen met een bepaalde combinatie automatisch vastgezet, met de Reset-knop kun je deze vastgezette rollen weer vrijgeven. Je kan natuurlijk ook zelf bepaalde combinaties vast zetten tijdens het spel.

Gamblespel

Het Gamblespel wordt geactiveerd zodra er een winnende combinatie verschijnt in het Basisspel. Het rad begint te draaien en met behulp van de winschijf kan je inzetten. Hoe lager je inzet hoe groter de kans om je credits te verdubbelen. Met de Stop-knop zet je de winschijf op een bepaalde waarde en laat je het rad langzaam uitlopen totdat het tot stilstand komt. Als het rad stopt op de juiste keuze in de Winschijf, dan worden je credits vermenigvuldigt met de waarde in de winschijf.

Kaartspel

Wanneer je geen winnende combinatie hebt maar wel punten op de symbolen op de winlijn, dan speel je het Kaartspel. Naast het Kaartspel vindt je de credits die gewonnen kunnen worden bij kaarten op een bepaalde lijn. Zodra er een aantal in lijn worden geshowd in de kaartreeks worden deze punten toegevoegd aan de Kaartenmeter. Het Kaartspel bestaat uit de volgende speelelementen:

Schudden (4):

De rollen in het basisspel worden geschud en met behulp van de Stop-knop beginnen de rollen willekeurig te draaien. Kaartspel (5-6): De kaarten in het kaartspel worden geschud waarna 2 kaarten worden geshowd, deze kaarten lichten op in de kaartreeks.

Kaarten schudden (7):

Op elk willekeurig moment tijdens het Kaartspel mag je deze functie gebruiken. Alle kaarten in de kaartreeks worden geschud en met de Stopknop wordt het schudden gestopt en verschijnen hetzelfde aantal kaarten in een andere reeks.

Joker (8):

De Joker kan je gebruiken om een in lijn reeks in het kaartspel compleet te maken. Als je de Joker gebruikt lichten de kaarten in de kaartreeks 1 voor 1 op en als je op Stop drukt blijft die specifieke kaart opgelicht.

Dubbel (9):

De punten verdient in het kaartspel zullen verdubbeld worden zodra je 9 punten hebt op de rollen in het basisspel.

Superflush (10-11):

De kaarten worden 3x geschud en de vertoonde kaarten verschijnen in de kaartenreeks. Er worden dus in totaal 6 kaarten opgelicht in het kaartspel, waardoor grote kans ontstaat voor een `in lijn` in de kaartreeks. Gewonnen credits worden toegevoegd aan de Flush-meter (23).

500 (12)

– 500 credits gewonnen en deze worden toegevoegd aan de Kaartenmeter. Bij 2 of meer punten in het Basisspel vervallen alle features in het Kaartspel!

Diverse Gokkasten

Snow White

5 jaar geleden
Snow White is een nieuwe videoslot van Fruity Reels. Je kunt hier tot 5.000 credits winnen met free spins en running wilds. Elke dwerg levert een andere prijs op, zie ook de wintabel. Het spiegeltje is wild en Sneeuwwitje levert gratis spins op. In tegenstelling tot de andere videoslots, heeft...

Roman Empire

5 jaar geleden
Roman Empire is een videoslot van Fruity Reels over het Romeinse rijk. Net als alle andere videoslots heb je hier maximaal 25 winlijnen en kun je inzetten tussen de €0.01 en €0.60 per lijn. Er zijn wild, scatter en bonussymbolen te vinden. Vijf scattersymbolen zorgen voor 30 gratis spins!

Lights

5 jaar geleden
Lights is een videoslot van NetEnt met 5 rollen, 3 rijen en 9 inzetlijnen. Het spel bevat Floating Wilds en Free Spins. Het spel wordt gespeeld op 9 vaste lijnen met 1-10 inzetniveaus en verschillende muntwaardes.

Starburst

5 jaar geleden
Een explosie van sterren en winkansen verschijnen in beeld wanneer je deze buitenaards lekkere kast speelt. Speel in het benedenspel en verzamel op de extra rollen sterren. Als een ster op de winlijn valt vult automatisch de sterrenmeter zich van de bijbehorende kleur. Is de sterrenmeter vol dan valt de...

Nudge Runner

5 jaar geleden
De Nudge Runner is natuurlijk gewoon de Random Runner, één van de meest gespeelde gokkasten online en ook in de speelhal. We zien erg veel mensen die zoeken op Random Runner. Natuurlijk zijn er veel verschillende versie bij de verschillende aanbieders. Wanneer je begint met spelen start de Nudge Runner...

Discofever

5 jaar geleden
Disco Fever is een leuke videoslot van Fruity Reels dat je terug brengt naar de jaren 80. Je vindt hier de standaard A, K, Q, J, 10 symbolen terug, maar ook een cocktailglas en een diamant. De discobal is wild en er is ook nog een bonusspel en scatter symbool....
error: Content is protected !!