Win Blaster

by kauonlinepublished on 21 oktober 2021

Dit fruitspel elektriseert. Door middel van het Wild symbool wordt de Win Blaster geactiveerd en worden je winsten vermenigvuldigd.

Volledig SchermDiverse Gokkasten

Droom je van een plek met veel zon, wijn en lekker eten? Met La Dolce Vita dompel je je speels onder in deze wereld. Word eigenaar van een wijnmakerij, verkoop uw heerlijke wijnen en haal het zoete leven een beetje dichterbij. Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een...

Books & Bounties

7 maanden geleden
Bescherm het koninkrijk en help Cadoc de mystieke wezens te verslaan om de koninklijke premies te innen. Verover het Boek der Beesten en vecht voor de glorie van het koninkrijk tijdens de spannende gratis spellen.

Stacks of Jacks

8 maanden geleden
Met Stacks of Jacks heb je alle jokers in je hand. Bereid je voor op een wild spel met een Joker die op alle rollen geblokkeerd lijkt en alle symbolen vervangt.

Fruit Rush

7 maanden geleden
Krijg je dagelijkse Fruit Rush. Geniet van dit klassieke fruitspel met een extra grote 6×4 lay-out.

Wild Rubies Golden Nights

8 maanden geleden
Wild Rubies is zo eenvoudig en mooi als robijnen maar kunnen zijn. De WILD RUBY komt gestapeld voor en vervangt alle symbolen. Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.
Wild Rubies is zo eenvoudig en mooi als robijnen maar kunnen zijn. De WILD RUBY komt gestapeld voor en vervangt alle symbolen.