404slot

Lost Tribe

by kauonlinepublished on 13 februari 2020

Lost Tribe verbergt geweldige functies, zoals Sticky Wilds! Volg de stam tot diep in het bos met het bonusspel en verzamel zoveel mogelijk punten.

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Zeus & Hera

4 jaar geleden
Ga terug naar een periode vóór Christus, toen Zeus en Hera machtig waren en de berg Olympus regeerden. Laat de mythologie van rijkdom doorgaan en ontdek de vele functies van deze gokkast!

Dragon Kings

4 jaar geleden
Chinese mythen komen tot leven in Dragon Kings, een moderne versie van een traditioneel verhaal en een 3 × 5-slotspel waarin de symbolen de echte sterren zijn. Naast Aziatische hoekstenen zoals geluksmunten en jadebeeldjes, herbeeldt Dragon Kings de bewakers van de oude Chinese zeeën als vier opvallende, geschubde symbolen –...

Arctic Squad

4 jaar geleden
Stap in je vliegtuig en sluit je aan bij de Arctic Squad in hun avontuur. Dit is een avontuur boordevol spannende features, zoals gratis spins, 20 extra winlijnen en een extra horizontale lijn!

Faerie Spells

4 jaar geleden
Ontrafel de geheimen van het kreupelhout in Faerie Spells, het 5 × 3 videoslot waar bosgeesten toverdrankjes brouwen in de schaduw en elke paddenstoel een schat aan schatten kan verbergen. De symbolen in Faerie Spells, een traditioneel alternatief voor moderne sprookjes, schilderen de natuurlijke wereld als een plaats van ongekende...

Junglebook

4 jaar geleden
Het bos van Jungle Book heeft veel verborgen schatten, zoals gratis spins! Mowgli zal je door de jungle laten zien en zal dierensymbolen voor je in wilde symbolen veranderen.

Scrappy

4 jaar geleden
Scrappy is niets zoals schroot, aangezien deze videoslot met 30 winlijnen 3 geweldige functies heeft! Werk je een weg door de schroothoop en ontvang gratis spins en wilde overnames.