Divine Fortune

by kauonlinepublished on 17 februari 2020

Divine Fortune ™ neemt je mee terug naar een mythisch tijdperk … en je hoeft niet eens van je bank af te komen! 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen … lijkt redelijk standaard, toch? Maar het geheim van het succes van deze game ligt in de rijkdom aan in-game functies, waaronder Wild-vervangingen, Falling Wilds Re-Spins, een Wild-on-Wild-functie, Free Spins … en natuurlijk het legendarische Jackpot Bonusspel met 3 verschillende jackpots inclusief de progressieve Mega Jackpot! Trapsgewijze gouden munten, opwinding, amusement en spanning in overvloed … Zal Lady Luck je vandaag glimlachen?

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Hall of Gods

7 jaar geleden
Videoslot Hall of Gods is mooi vormgegeven, met als thema Noorse mythologie. De gokkast heeft 5 rollen, 3 rijen, Free spins, Expanding Wild-jokersymbolen, Scatters en een Bonus Game met 3 progressieve jackpots. Speel op 20 vaste lijnen met verschillende inzetniveaus. In het bonusspel kun je 1 van de 3 Jackpots...

Lucky Angler

7 jaar geleden
Lucky Angler: A Snowy Catch is een videoslot met 5 rollen, 3 rijen, 15 lijnen, met Free Spins, Win Heen en Weer en Sticky Wilds. Het spel wordt gespeeld met 15 lijnen (vast), 1 – 10 inzetniveaus (30 munten per niveau) en verschillende muntwaardes.

Mega Fortune

7 jaar geleden
Mega Fortune is een videoslot met 5 rollen en 25 winlijnen. Dit spel heeft de hoogste progressieve online jackpot op de Nederlandse markt. Mega Fortune heeft naast de mega jackpot 2 lokale jackpots en een free spin bonus, die kan oplopen tot 5 keer de normale winst!

Mega Joker

7 jaar geleden
Mega Joker is een muntenslot met 3×3 rollen, en 5 lijnen, en met basismodus, supermetermodus, en progressieve jackpot.

Jack Hammer 2

7 jaar geleden
Jack Hammer is terug! In deel 2 van deze populaire videoslot probeert Jack Pearl uit de armen van Don Crabby te redden. Opnieuw een leuk spel in de bekende comic-stijl van Jack Hammer 1 met een free spin modus. Jack Hammer 2: Fishy Business is een NetEntertainment videoslot met 99...

Wild Turkey

7 jaar geleden
Wild Turkey is een videoslot met 5 rollen, 3 rijen, 20 lijnen, Free Spins, Wild-jokers en Stacked Wild-symbolen tijdens Free Spins.

Fruit Shop

7 jaar geleden
Fruit Shop is een klassieke fruitautomaat in een nieuw jasje. In deze videoslot met 5 rollen en 15 winlijnen, kunt u free spins verdienen en Wild-symbolen vinden met een winstverdubbelaar. Ook de winst in de free spin modus wordt verdubbeld. Elke winnende combinatie van symbolen kan u al free spins...

Jackpot 6000

7 jaar geleden
Jackpot 6000 is een speelautomaat met 3 rollen, 5 lijnen, jokers, een Kop of munt-verdubbelspel en een Supermeter-modus. Je kunt inzetten op maximaal 5 lijnen.

Egg-O-Matic

7 jaar geleden
EggOMatic is een NetEnt videoslot met 5 rollen, 3 rijen en 20 lijnen, met Wild-jokersymbolen, Free Spins en 4 verschillende bonuseieren; een Spreading Wild-ei, Free Spins-ei, Muntwinstei en Verrassingsei.

Jack Hammer

7 jaar geleden
Jack Hammer is een prachtige videoslot, volledig in tekenfilmstijl. Met een vernieuwde engine waarbij winnende combinaties een ronde bevroren blijven, kunnen de winsten nog hoger oplopen. Ieder symbool draait onafhankelijk, waardoor er in totaal 15 draaiende rollen zijn waarop u kunt winnen! Probeer ook eens de gokkast Jack Hammer 2!