404slot

Space Gems

by kauonlinepublished on 13 februari 2020

Probeer uw winst te verdubbelen in de verdubbelingsfunctie. Reis door de ruimte en ontdek de prachtige edelstenen. Slechts twee Scatters leveren al gratis spins op!

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Reis naar het oude Griekenland en ontgrendel het geheim van een grote beloning met de Gouden Uil van Athene. In deze visueel verbluffende 3 × 5 klassieke slot is The Golden Owl de sleutel. Gebruikmakend van de wijsheid van de eeuwen, biedt Athena’s Owl tot 20 gratis spins. Als bron...

Fireflies

4 jaar geleden
Deze kleurrijke vuurvliegjes kunnen zich in het gras verbergen, maar ze veranderen in vuurvliegjeszwermen en zullen de weg naar gratis spins verlichten. Vul de potten met vuurvliegjes en win bonusspins!

Dynamine

4 jaar geleden
Blaas je een weg door tonnen rotsen en claim je fortuin. De Dynamine zit vol met goud en kostbare edelstenen. Graaf diep en win fantastische prijzen!

Bandit Rabbits

4 jaar geleden
Deze vijf konijnen zien er zo lief uit, maar achter deze schattige gezichten gaan echte bandieten schuil! Activeer gratis spins, probeer de politie voor te blijven of kraak de kluis in dit spannende videoslot!

Book of the Gods

4 jaar geleden
Bezoek het oude Egypte vanuit huis, onze nieuwe game wordt het grootste avontuur ooit! Verzamel drie of meer oude boeksymbolen om het bonusspel van het boek te activeren. Het is tijd om Egypte te verkennen!

Frogo’s

4 jaar geleden
Laat deze Italiaanse kikker je overladen met 5 pizza’s of meer en win tot wel 150 keer je inzet in Frogo’s en zijn spannende bonusspel! 3 Scatters of meer betekenen gratis spins!