Devil’s Heat

by kauonlinepublished on 21 februari 2020

Devil’s Heat slots. Geef je dag wat pit met deze sexy gokautomaat van Booming Games-software, met een set van 5 rollen met 10 winlijnen en de kans om bij elke draai 50.000 munten te winnen.

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Santa’s Kiss

4 jaar geleden
Santa’s Kiss-gokautomaat. Geef de kerstman een flinke klap op de lippen en je kunt deze kersttijd een aantal grote overwinningen behalen. Deze Booming Games-gokautomaat zit vol met feestelijk plezier en enkele eersteklas prijzen, waardoor gokkers het vooruitzicht krijgen om tot 15.000 munten te winnen als ze de grootste inzet van...

Winner’s Cup

4 jaar geleden
De Winners Cup-slot is een eenvoudige release, maar het heeft alles wat een fan zou wensen: truien van favoriete teams, de sfeer in het stadion, traditionele bonussen zoals gratis spins en unieke functies zoals de verticale vermenigvuldigende winlijnen.

Miami Nights

4 jaar geleden
Miami Nights Slot is een Booming Games-slot dat in 2018 werd gelanceerd. Het spel heeft 5 rollen en 20 winlijnen met een RTP van 96,08%. Dit niet-progressieve gokspel biedt ook multipliers, mobiel, scatter-symbolen, wilds, bonusspellen en gratis spins.

Vegas Wins

4 jaar geleden
Vegas Wins is een videoslot met 5 klossen en 20 winlijnen, mogelijk gemaakt door Booming Games-software. De gokkast is geïnspireerd op Las Vegas, de Gambling Mekka. De rollen zijn omlijst met neonlichten en symbolen zijn ook neon. … Wild-symbolen in het spel kunnen alle symbolen in het spel vervangen, behalve...

Exotic Fruit

4 jaar geleden
Tropische twist Vrijwel elk online casino heeft minstens een of twee fruitautomaten in de lobby. … Gelukkig wil deze gratis fruitautomaat een geheel nieuwe draai geven aan het ontwerp van de fruitautomaat door een fruitcocktail te serveren die de meeste gokkers nog nooit eerder zullen zijn tegengekomen.