Sunny Sevens

by kauonlinepublished on 2 december 2021

Laat de zon schijnen! Achtervolg de Sunny Sevens in deze slot met klassieke gameplay-mechanica in een frisse zomerlook.

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Wild Rubies is zo eenvoudig en mooi als robijnen maar kunnen zijn. De WILD RUBY komt gestapeld voor en vervangt alle symbolen. Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.
Nieuw
Met deze speciale editie van de populaire “Win Blaster” wenst GAMOMAT jullie allemaal een vrolijk kerstfeest! Dit fruitspel elektriseert. Door middel van het Wild symbool wordt de Win Blaster geactiveerd en worden je winsten vermenigvuldigd.

Football Super Spins

2 jaar geleden
Maak je fans enthousiast en word de topscorer. Scoor goals in maximaal 25 gratis spins en ontvang extra hoge winsten voor een succesvolle strafschop.

Flodder

1 jaar geleden
Flodder is gebaseerd op de hitfilm die gaat over de tegenslagen van de asociale familie Flodder terwijl ze hun leven leiden in een chique buitenwijk. De Flodders zijn altijd kwaad van plan en jij mag meerijden. Land Free Spins-symbolen om een van de meest opwindende functies van het spel te...

Books & Bounties

2 jaar geleden
Bescherm het koninkrijk en help Cadoc de mystieke wezens te verslaan om de koninklijke premies te innen. Verover het Boek der Beesten en vecht voor de glorie van het koninkrijk tijdens de spannende gratis spellen.