Blood Bank

by kauonlinepublished on 16 september 2019

Zijn er echte rijkdommen in het spookkasteel van Draculas? Dit slot is iets waar uw klanten met plezier hun tanden in kunnen zetten, Win tot 750x inzet, op 9 lijnen vanaf 5 wielen. Bovendien zullen de huiveringwekkende muziek je spelers laten schreeuwen om meer.

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Beer Party

3 jaar geleden
Maak je Lederhosen klaar voor het Oktoberfest en stapel zoveel mogelijk bierpullen op. Stap voor stap kun je hoger naar de top klimmen voor legendarische overwinningen.

Aura of Jupiter

3 jaar geleden
De machtige Jupiter is je goed gezind. Bewijs moed, stijg op naar zijn troon en ervaar hoe hij symbolen opwaardeert met zijn goddelijke kracht en je beloont met nog meer gratis spellen.
Volg de Crazy Chicken naar Egypte! Daar wacht de machtige farao op je, om de magische kracht van het gouden ei te gebruiken om symbolen te upgraden en je te belonen met extra gratis spellen. Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.
De oude rijkdommen van Azië wachten op je! Vind ze met behulp van het drakenvuur in series van maximaal 100 gratis spellen met geblokkeerde Wilds. Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.

Beautiful Nature

3 jaar geleden
Tijd voor een wandeling door de natuur! Verzamel overwinningen uit beide richtingen met de jonge “Lady” en sta stil bij de geurige “Roses”, die alle symbolen vervangt behalve Scatter en geblokkeerd lijkt in de gratis games-functie.
Start de zoektocht naar de blauwe tempel en ontgrendel het mystieke geheim van onsterfelijkheid. Je wordt beloond met veel gratis spellen en wint de gunst van de Gouden Draak die de prinses bewaakt. Uw beloning zal eeuwig geluk en onmetelijke rijkdom zijn.
Met “Back to the Fruits” kunt u maximaal fruitplezier verwachten, gegarneerd met vele topoverwinningen. Triple multipliers en Wilds bieden pure spanning en brengen je naar ongekende hoogten. Ga en gebruik deze Egyptische Respins van Amun-Re om geweldige winsten te behalen tot aan de Super Ra.

Explodiac

3 jaar geleden
Explodiac biedt een geweldige ervaring met het Bomb-symbool als een omringende Wild die alle aangrenzende symbolen in Wilds verandert.
De rijkdom en het fortuin van de eens opperste heerser van het oude Egypte wacht erop om onthuld te worden! Series met maximaal 100 gratis spellen bevatten gestapelde Wilds. Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.
Olé! Dompel jezelf als Torero onder in de wereld van het stierenvechten en versla de stieren of verzamel zoveel mogelijk bonussymbolen in een van de twee pittige gratis spelfuncties. Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.