Endorphina is een dynamisch en creatief bedrijf dat iGaming-ontwikkeling leeft en ademt. De wiskunde en algoritmen achter alle games zijn consistent betrouwbaar. In 2019 werden onze games grondig getest door GLI, wat stabiel en bewezen gedrag en wiskunde garandeert. Het bedrijf heeft ook een licentie van MGA en ONJN.

Het veelzijdige portfolio van onze online casinospellen varieert van zowel innovatieve als traditionele thema’s, provocerend en schattig, en natuurlijk trendy en old-school. Als het gaat om het maken van onze games, houden we altijd rekening met onze spelers. Met onze empathische benadering van het luisteren naar de behoeften van spelers, het bestuderen van hun achtergrond en unieke culturele aspecten, zijn we erin geslaagd een verbluffend iGaming-collectieportfolio te creëren met edelstenen zoals Book of Santa, Satoshi’s Secret, Twerk, Slotomoji, Chunjie, Taboo en meer , dat past bij verschillende markten volgens culturen, geschiedenis, mentaliteit en zelfs huidige populaire sociale fenomenen.

Ons team bestaat uit gepassioneerde individuen die uit alle hoeken van de wereld komen en verzameld zijn in ons kantoor in Praag. We ontwerpen onze beroemde online slots, blijven de concurrentie voor en brengen minstens 12 spellen per jaar uit. Elke fase van het creëren van magie wordt uitsluitend in-house gedaan: afbeeldingen, geluiden, animaties en wiskunde.

Alle gamethema’s en eersteklas boeiende graphics stimuleren ongetwijfeld een eerste aantrekkingskracht. De inkomsten op de lange termijn komen echter van onze solide wiskunde die Endorphina-spelers betrokken houdt. We hebben een goed begrip van hoe klassieke mechanica werken en we zijn in staat om de games te leveren die zelfs de meest conservatieve spelers opwinden.

Door al deze factoren samen te combineren, kunnen we met trots zeggen dat Endorphina een betrouwbare zakenpartner is die altijd geeft om de wederzijdse voordelen en winst voor elke betrokken partner.

1–30 van 90 resultaten weergeven

error: Content is protected !!