Website Gokkast24 is vernieuwd!

Eindelijk hebben we de website vernieuwd. Alles gokkasten zijn nu overzichtelijker te vinden, door middel van filter functies en duidelijk categorieën.

Ook is het mogelijk om te sorteren op tags, dit zijn de volgende categorieën: videoslot, gokkast, mobile of flash. Een videoslot is een gokkast die bestaat uit veel animaties, filmpjes, meerdere rollen en is vaak opgebouwd uit een bekend thema van boek of tv. Een gokkast is een klassieke fruitautomaat zoals we die kennen van in de kroeg of bij de snackbar. Dit is een kast met vaak een bovenspel en een onderspel, met meerdere rollen en (meestal) de standaard fruitjes, bellen en 7’s. Mobile gokkasten zijn gokkasten die werken met HTML5 en daardoor te spelen zijn op zowel pc, mac, als tablet of smartphone. De meeste bedrijven maken alleen nog maar dit soort kasten. De oudere slots zijn gemaakt met flash. Dit vereist de flash plugin die niet goed werkt op tablet of smartphone en tegenwoordig ook niet bij de meeste browsers.

Alle gokkasten en videoslots kun je in full screen spelen met de volledig scherm knop. Als je op deze knop klikt vergroot het scherm zonder dat het spel beïnvloed. We zullen dagelijks de nieuwste gokkasten en videoslots toevoegen zodat je altijd up-to-date bent van de nieuwste games.

Verder kun je nu ook een eigen playlist maken van je favoriete gokkasten en videoslots.

We wensen je veel plezier op Gokkast24!