GAMOMAT is een Duits online videoslot game-ontwikkelaar die zich richt op het leveren van een uitstekende game-ervaring voor fans van gokautomaten. De slots bestaan uit de nieuwste functies en snufjes en zien er gelikt uit.

Sommige videoslots, zoals Lava Lions, zijn zelfs beschikbaar in het Nederlands!

Lava Lions

2 jaar geleden
Betreed de gloeiend hete wereld van de Lava Lions. Trotseer de hitte van de vulkanen en win tot 100 gratis spellen met gestapelde Wilds.

Books & Bounties

2 jaar geleden
Bescherm het koninkrijk en help Cadoc de mystieke wezens te verslaan om de koninklijke premies te innen. Verover het Boek der Beesten en vecht voor de glorie van het koninkrijk tijdens de spannende gratis spellen.

Royal Seven Ultra

2 jaar geleden
Zijn fruitslots jouw ultieme genot? Royal Seven Ultra is een imperial slot met een nog groter 6×4 ontwerp. Gestapelde zevens bieden de kans op een compleet scherm met topsymbolen en zorgen voor een majestueuze ervaring.
Dit koninklijke fruitspel maakt niet alleen indruk met warme kleuren. Het zorgt ook voor hoofse opwinding wanneer gestapelde symbolen over het hele scherm verschijnen. Uwe Hoogheid zal blij zijn. Ervaar twee spins met één inzet met de nieuwe DOUBLE RUSH-functie!

Sevens & Books

2 jaar geleden
Kijk uit naar een unieke combinatie van 3-Reel slot, fruitspel en boekfunctie! In de gratis spellen krijg je al winst uit een enkel bonussymbool.

Monkey Mania

2 jaar geleden
Welkom in de jungle! Hier ontmoet je talloze schattige junglebewoners en ervaar je de Monkey Mania tijdens Free Games waar er kans is op een volledig scherm van wilde apen.
Maak je klaar om te marcheren met het almachtige Romeinse legioen! Laat de “Horseman” je belonen met 10 gratis spellen en verzamel je overwinningen naast de “sticky Soldiers”! Ervaar twee spins met één inzet met de nieuwe DOUBLE RUSH-functie!

Take 5 TRIPLE RUSH

2 jaar geleden
Take 5 biedt een van de meest aantrekkelijke en beroemde functies op de Duitse markt: de WIN REPEATER-FUNCTIE betaalt tot vijf keer achter elkaar een volledig scherm van hetzelfde symbool uit. Ervaar drie spins met één inzet met de nieuwe TRIPLE RUSH-functie!
Sticky Diamonds biedt gratis spellen waarin alle zichtbare Wilds plakkerig zijn en er is een mysterieuze kans op een tweede gratis spelserie direct na de eerste. Ervaar twee spins met één inzet met de nieuwe DOUBLE RUSH-functie!
Fancy Fruits is HET favoriete fruitspel aller tijden dat opvalt met een kleurrijke set fruit en een verbluffende hoofdprijs! Ervaar twee spins met één inzet met de nieuwe DOUBLE RUSH-functie!
Het themaspel Ramses Book biedt een eersteklas game-ervaring. Kijk uit voor het machtige Egyptische boek, dat wild is en gratis spellen ontgrendelt met een bonussymbool. Ervaar twee spins met één inzet met de nieuwe DOUBLE RUSH-functie!
De slot Fruit Mania verrukt met kostbare topwinsten en een hoge dynamiek. Ervaar twee spins met één inzet met de nieuwe DOUBLE RUSH-functie!
De “Crystal Ball” begeleidt de speler op een reis naar de middeleeuwse fantasiewereld. Tijdens gratis spellen worden functierollen met bonussymbolen gestempeld tot volledige bonussymboolrollen. Ervaar twee spins met één inzet met de nieuwe DOUBLE RUSH-functie!

Book of Juno

2 jaar geleden
Ontdek de Romeinse mythologie met de godin Juno: de moeder van goden en beschermer van vrouwen geeft de macht om bonusblokken te verplaatsen tijdens gratis spellen om plaats te maken voor goddelijke zegen. Verzamel drie of meer boeken en ze zal je haar grote wijsheid toevertrouwen.

Crystal Strike

2 jaar geleden
Betreed de kristallen grot en ontdek de krachtige Energy Spheres. Ze activeren respins en verspreiden zich in grote Wild-blokken om extra grote winsten te behalen.
Romeo en Julia – geniet van het beroemdste liefdesverhaal aller tijden in dit magnifieke spel. Het “Boek” activeert mooie gratis spellen met uitstekende winsten en een bonussymbool. Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.

Hellfire

2 jaar geleden
Heet, heter, Hellfire! Het vuur brandt helemaal naar links en verandert alles op zijn pad in hete wildernis.
Dit koninklijke fruitspel maakt niet alleen indruk met warme kleuren. Het zorgt ook voor hoofse opwinding wanneer gestapelde symbolen over het hele scherm verschijnen. Uwe Hoogheid zal blij zijn, want nog meer winlijnen zorgen voor nog meer winst. Ervaar twee spins met één inzet met de nieuwe DOUBLE RUSH-functie!
Droom je van een plek met veel zon, wijn en lekker eten? Met La Dolce Vita dompel je je speels onder in deze wereld. Word eigenaar van een wijnmakerij, verkoop uw heerlijke wijnen en haal het zoete leven een beetje dichterbij. Ervaar twee spins met één inzet met de nieuwe...
Olé! Dompel jezelf als Torero onder in de wereld van het stierenvechten en versla de stieren of verzamel zoveel mogelijk bonussymbolen in een van de twee pittige gratis spelfuncties. Ervaar twee spins met één inzet met de nieuwe DOUBLE RUSH-functie!

Sunny Sevens

2 jaar geleden
Laat de zon schijnen! Achtervolg de Sunny Sevens in deze slot met klassieke gameplay-mechanica in een frisse zomerlook.

Fruit Rush

2 jaar geleden
Krijg je dagelijkse Fruit Rush. Geniet van dit klassieke fruitspel met een extra grote 6×4 lay-out.
Met deze speciale editie van de populaire “Win Blaster” wenst GAMOMAT jullie allemaal een vrolijk kerstfeest! Dit fruitspel elektriseert. Door middel van het Wild symbool wordt de Win Blaster geactiveerd en worden je winsten vermenigvuldigd.
Wild Rubies is zo eenvoudig en mooi als robijnen maar kunnen zijn. De WILD RUBY komt gestapeld voor en vervangt alle symbolen.

Football Super Spins

3 jaar geleden
Maak je fans enthousiast en word de topscorer. Scoor goals in maximaal 25 gratis spins en ontvang extra hoge winsten voor een succesvolle strafschop.

Ramses Book

3 jaar geleden
Het themaspel Ramses Book biedt een eersteklas game-ervaring. Kijk uit voor het machtige Egyptische boek, dat wild is en gratis spellen ontgrendelt met een bonussymbool.
Geef gewoon toe aan de waanzin van het “Book of Madness” en laat je overweldigen door schatten, waar je zeker gek van wordt. Smeek om de bonussymbolen en stort je in bedwelming met tal van gratis spellen. Ga en gebruik deze Egyptische Respins van Amun-Re om geweldige winsten te behalen...

Crystal Burst XXL

3 jaar geleden
Crystal Burst XXL is een fruitautomaat boordevol actie met een speciale Wild- en Respin-functie, die explosieve spanning belooft. Een uitgebreide 5×4 rollenset en een 2-way-winning-functie zorgen voor maximale spanning en extra winkansen.

Roman Legion

3 jaar geleden
Maak je klaar om te marcheren met het almachtige Romeinse legioen! Laat de “Horseman” je belonen met 10 gratis spellen en verzamel je overwinningen naast de “sticky Soldiers”!

Fancy Fruits

3 jaar geleden
Fancy Fruits is HET favoriete fruitspel aller tijden dat opvalt met een kleurrijke set fruit en een verbluffende hoofdprijs!

1–30 van 142 resultaten weergeven