Wild Rubies Christmas Edition

by kauonlinepublished on 2 december 2021

Wild Rubies is zo eenvoudig en mooi als robijnen maar kunnen zijn. De WILD RUBY komt gestapeld voor en vervangt alle symbolen.

Felix voorbeeld

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Books & Bounties

1 jaar geleden
Bescherm het koninkrijk en help Cadoc de mystieke wezens te verslaan om de koninklijke premies te innen. Verover het Boek der Beesten en vecht voor de glorie van het koninkrijk tijdens de spannende gratis spellen.
Wild Rubies is zo eenvoudig en mooi als robijnen maar kunnen zijn. De WILD RUBY komt gestapeld voor en vervangt alle symbolen. Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.

Flodder

2 weken geleden
Flodder is gebaseerd op de hitfilm die gaat over de tegenslagen van de asociale familie Flodder terwijl ze hun leven leiden in een chique buitenwijk. De Flodders zijn altijd kwaad van plan en jij mag meerijden. Land Free Spins-symbolen om een van de meest opwindende functies van het spel te...

Fruit Rush

1 jaar geleden
Krijg je dagelijkse Fruit Rush. Geniet van dit klassieke fruitspel met een extra grote 6×4 lay-out.

Stacks of Jacks

1 jaar geleden
Met Stacks of Jacks heb je alle jokers in je hand. Bereid je voor op een wild spel met een Joker die op alle rollen geblokkeerd lijkt en alle symbolen vervangt.

Football Super Spins

1 jaar geleden
Maak je fans enthousiast en word de topscorer. Scoor goals in maximaal 25 gratis spins en ontvang extra hoge winsten voor een succesvolle strafschop.