Gokmarkt weer open op 1 oktober

Vanaf 1 oktober 2021 gaat de gokmarkt eindelijk open in Nederland.  In eerste instantie krijgen tien bedrijven een vergunning van de Kansspelautoriteit. Hieronder zitten met name de overheidsbedrijven zoals Toto, Holland Casino en de Nederlandse Loterij.

Spelers die straks gokken bij een legale aanbieder moeten een account aanmaken en zich legitimeren. Het bedrijf doet dan een controle of de persoon meerderjarig is en of de betreffende speler in het centraal register uitsluiting kansspelen (Cruks) staat. Hier kun je jezelf inzetten bij een gokverslaving. De speler kan in zijn account bij het gokbedrijf aangeven hoelang hij wil spelen, hoe vaak hij wil spelen en hoeveel geld hij maximaal wil inzetten. Als een speler deze grens overschrijdt, moet de kansspelaanbieder hem daarop wijzen, bijvoorbeeld met een pop-up. Daarnaast mogen bedrijven geen bonussen aanbieden tijdens een spel en zijn ze verplicht de winsten aan spelers uit te betalen.

Bij Gokkast24 kun je alle gokkasten met gratis geld spelen maar zullen we ook links plaatsen naar legale aanbieders van deze gokkasten zodat je er ook met echt geld kunt spelen!