Treasure Island

4 jaar geleden
Vermenigvuldig uw overwinningen en ga op jacht naar meer schatten! Ontvang bonusspins door gewoon 3 of meer Scatter-bommen te vinden. Hoeveel prijzen vind je op dit prachtige eiland?

Zeus & Hera

4 jaar geleden
Ga terug naar een periode vóór Christus, toen Zeus en Hera machtig waren en de berg Olympus regeerden. Laat de mythologie van rijkdom doorgaan en ontdek de vele functies van deze gokkast!

Scrappy

4 jaar geleden
Scrappy is niets zoals schroot, aangezien deze videoslot met 30 winlijnen 3 geweldige functies heeft! Werk je een weg door de schroothoop en ontvang gratis spins en wilde overnames.

Lost Tribe

4 jaar geleden
Lost Tribe verbergt geweldige functies, zoals Sticky Wilds! Volg de stam tot diep in het bos met het bonusspel en verzamel zoveel mogelijk punten.

Arctic Squad

4 jaar geleden
Stap in je vliegtuig en sluit je aan bij de Arctic Squad in hun avontuur. Dit is een avontuur boordevol spannende features, zoals gratis spins, 20 extra winlijnen en een extra horizontale lijn!

Junglebook

4 jaar geleden
Het bos van Jungle Book heeft veel verborgen schatten, zoals gratis spins! Mowgli zal je door de jungle laten zien en zal dierensymbolen voor je in wilde symbolen veranderen.

Book of the Gods

4 jaar geleden
Bezoek het oude Egypte vanuit huis, onze nieuwe game wordt het grootste avontuur ooit! Verzamel drie of meer oude boeksymbolen om het bonusspel van het boek te activeren. Het is tijd om Egypte te verkennen!

Fireflies

4 jaar geleden
Deze kleurrijke vuurvliegjes kunnen zich in het gras verbergen, maar ze veranderen in vuurvliegjeszwermen en zullen de weg naar gratis spins verlichten. Vul de potten met vuurvliegjes en win bonusspins!

Space Gems

4 jaar geleden
Probeer uw winst te verdubbelen in de verdubbelingsfunctie. Reis door de ruimte en ontdek de prachtige edelstenen. Slechts twee Scatters leveren al gratis spins op!

Frogo’s

4 jaar geleden
Laat deze Italiaanse kikker je overladen met 5 pizza’s of meer en win tot wel 150 keer je inzet in Frogo’s en zijn spannende bonusspel! 3 Scatters of meer betekenen gratis spins!

Bandit Rabbits

4 jaar geleden
Deze vijf konijnen zien er zo lief uit, maar achter deze schattige gezichten gaan echte bandieten schuil! Activeer gratis spins, probeer de politie voor te blijven of kraak de kluis in dit spannende videoslot!

Dynamine

4 jaar geleden
Blaas je een weg door tonnen rotsen en claim je fortuin. De Dynamine zit vol met goud en kostbare edelstenen. Graaf diep en win fantastische prijzen!

Fantasia

4 jaar geleden
Stap binnen in de droomwereld van Fantasia. Ervaar meeslepende gameplay met de dynamische sneeuweffecten en vermenigvuldig je winsten als nooit tevoren.

Retro 7

4 jaar geleden
De Retro 7 slot combineert klassieke looks met dynamische gameplay. De hold-functie vergroot uw wijzigingen door lijnen vast te houden in een gratis spin.

Tiger Fist

4 jaar geleden
Stel je voor dat je in Azië bent. Tigerfist geeft je het gevoel dat je in het verre oosten bent. Het biedt ook een geweldig bonusspel waarmee je veel kunt winnen!

Secret Treasure

4 jaar geleden
Afdaling in ons geheime graf. Deze plek is gevuld met schatten die op je wachten. Het mysterieuze bonussymbool geeft winlijnen die je stoutste dromen overtreffen.

Aztec Secrets

4 jaar geleden
Een episch avontuur in de oude wereld van de Azteken. Verzamel een volledige totem en plunder de tempel met al zijn kostbare edelstenen en goud.

Jewels

4 jaar geleden
Ruby’s Diamonds Emeralds. De Jewels videoslot zit vol met prachtige edelstenen en het meegeleverde bonusspel laat je draaien voor spectaculaire prijzen.

Circus

4 jaar geleden
Ren weg en sluit je aan bij het circus. Er wacht een leven vol show en Big Money. Win fantastische prijzen in het spannende bonusspel met meswerpen.

Diamonds

4 jaar geleden
Deze klassieke slot is een garantie voor entertainment, met zijn grote jackpot en Diamond Scatter-symbool. Zorg ervoor dat je de kans probeert te krijgen om aan het wiel te draaien voor bonusspins!

Spin 4 Gold

4 jaar geleden
Goud zit overal verstopt in deze prachtige klassieke slot. Laat de rollen draaien en word bedekt met gouden prijzen!

Dragons Gold

7 jaar geleden
Denk je dat jij het goud van de draak durft te pakken? Zorg er dan voor dat je de draak niet wakker maakt terwijl je zijn schatten steelt. Deze magische videoslot van Fruity Reels bestaat uit symbolen en cijfers in het goud en andere schatten. Het drakenoog is een wild...

The Big 5

7 jaar geleden
The Big 5 is een videoslot met een safari thema. Rijd door de Afrikaanse woestijn en vindt de grote vijf dieren! Grafisch ziet het er erg goed uit en de videoslot werkt zowel op de PC als op een tablet of mobiel doordat er gebruik gemaakt is van HTML5. Deze...

Aquarius

7 jaar geleden
Aquarius is een videoslot met als thema water en verschillende onderwater schatten. Er zijn 5 rollen en 25 winlijnen. Verder zijn er twee interessante bonusspelen waarmee veel credits gewonnen kunnen worden. Probeer deze videoslot eens gratis uit!

Wild Knight

7 jaar geleden
Help de klunzige maar ambitieuze Wild Knight in zijn gevecht naar schatten en rijkdom. Verzamel de magische zwaarden en start de Wild Thunder feature!

1–30 van 43 resultaten weergeven