Spinomenal is in recordtijd een van de snelstgroeiende contentproviders in de branche geworden. Het versterken van onze positie als marktleider en leverancier van innovatieve oplossingen.

Verenig je met de machtige krachten van de Noordse goden. Draai Odin, Loki, Thor en Freya helemaal naar de grote prijs van Valhalla in dit epische slotspel met 15 lijnen. De game bevat de exclusieve geluiden en graphics van de Demi Gods-serie, evenals een unieke nieuwe Choice-functie. Zodra je de...
Nieuw

Western Tales

3 jaar geleden
Speel in deze spectaculaire slot met 25 lijnen en ontdek functies zoals: Power Spin, Grand Finale en een spectaculair bonusspel!

Wolf Fang

3 jaar geleden
Speel in onze nieuwe Wolf Fang slot! Probeer onze Buy Feature en de Free Spins Pick uit en u kunt tot X1.000 winnen op uw totale inzet!
Nieuw
Beproef je geluk tegen de piraten en probeer nu over de zeven zeeën te heersen in dit nieuwe epische avontuur met 15 lijnen!
Nieuw

1 Reel Egypt

3 jaar geleden
Een nieuwe spannende release – 1 Reel Egypt. Beproef uw geluk met onze groeiende prijzen op weg naar de megaprijs!

Wildfire Fruits

3 jaar geleden
Beproef je geluk in deze 3x4x4x4x3 slot met een nieuw fruitthema en zoek naar de gestapelde symbolen!

Wacky Monkey

3 jaar geleden
Beproef je geluk in deze nieuwe 3x4x4x4x3 slot en zoek naar de gestapelde symbolen!
Nieuw

Trojan Tales

3 jaar geleden
Speel ons spel met Trojaans thema en geniet van onze functies Colossus Symbols en Mystery Symbols. Stop niet voordat je ons speciale bonusspel en gratis spins hebt geprobeerd!

Winners Gold

3 jaar geleden
Beproef je geluk in deze nieuwe 3x4x4x4x3 slot en zoek naar de gestapelde symbolen!
Check out our new Book game – Book Of Champions Reloaded. Play in this 5 lines game with a chance to win up to X10,000 on your total bet!
Bekijk onze nieuwe Book-game – Book Of The Divine Reloaded. Speel in dit spel met 5 lijnen en maak kans om tot X 10.000 te winnen op je totale inzet!
Bekijk onze nieuwe editie van 15 regels voor Poseidon’s Rising. In dit spel vind je Poseidon’s Rising bekende features zoals Free Spins Journey en Winning Symbols re-spin.

Kupala

3 jaar geleden
In deze Kupala-vieringsslot vind je een 5X4-slot met de kans om tot X1.000 te winnen op je totale inzet.

Book Of Demi Gods 3

3 jaar geleden
In het grote Walhalla in Asgard ligt een krachtig boek dat wordt bewaard door de glorieuze Noordse goden. Daag Odin, Loki, Thor en Freya uit op dit avontuur met 10 lijnen en hoge volatiliteit, helemaal naar de top van de tempel en rol het Scandinavische rijk. Dit epische avontuur bevat...
Oktoberfest feest is begonnen! Probeer ons nieuwe spel: Bierverzameling. In deze editie van 40 lijnen vind je een spel met lage volatiliteit met een kans om tot X3.000 te winnen op je totale inzet.
Speel in ons klassieke fruitspel – Fruits Collection. In deze editie van 40 lijnen vind je een spel met lage volatiliteit met een kans om tot X3.000 te winnen op je totale inzet.

Times of Egypt

3 jaar geleden
Speel in onze nieuwe Times Of Egypt slot! Probeer onze Buy Feature en de Free Spins Pick uit en u kunt tot X1.000 winnen op uw totale inzet!

Egyptian Eclipse

3 jaar geleden
Mis ons nieuwe spel met Egyptisch thema niet, met de functies voor het terugkopen van winnende symbolen, respins en bonussen.
Bekijk onze nieuwe editie met 10 regels voor Goddess Of Lotus. In dit spel vind je Goddess Of Lotus bekende features zoals Free Spin Selection en Mystery Symbols.

Joker Win

3 jaar geleden
Neem het op tegen onze gekke Joker en ontwijk zijn trucs en shenanigans helemaal naar de Big Win! Een 5X4 wild spel dat je geluk zal uitdagen en je op het randje zal houden. Geniet van de koopfunctie, 4 gratis spins-modi en nog veel meer spannende functies!

Demi Gods IV

3 jaar geleden
De legende is terug. Accepteer alsjeblieft onze nieuwste release van de meest onvergetelijke serie games – Demi Gods 4. Dit epische spel wordt geleverd met epische functies, mogelijk gemaakt door de oude goden: Koop Bonus Spins, Power Spin, Free Spins en het is allemaal verpakt in de beste graphics die...

4 Horsemen II

3 jaar geleden
De 4 Ruiters zijn terug en ze staan ​​klaar om je zenuwen in brand te steken! Speel deze slot op weg naar de apocalyps en verzamel je glorieuze prijzen.

Age of Pirates

3 jaar geleden
Word een echte piraat en heers over de zeven zeeën in dit epische 50-lijnen avontuur. Sluit je aan bij de meest wrede bemanning die de wereld ooit heeft gezien, hef de schedelvlag hoog op de mast en zeil weg om de gouden schatten te veroveren! Gratis spins-reis, bewegende rollen re-spins...

Titan’s Rising

3 jaar geleden
Speel in deze spectaculaire slot met 50 lijnen en geniet van functies zoals: Rising Stacked Wild, Shifting Expanding Wild & Buy Feature.

Poseidon’s Rising

3 jaar geleden
Uit de diepten van de zee rijst de zoon van de machtige Titanen op – Poseidon! Navigeer door deze spannende 5X3-slot door het stormachtige water, helemaal naar de Big Win! Geniet van het beste van onze functies in dit mythische avontuur en onthoud dat Poseidon alleen de dappere helpt.

Book Of Champions

3 jaar geleden
Aftrap tijd! Het is tijd om het veld op te gaan en te spelen voor de ultieme kampioenstitel. Ren, draai en zweet je een weg naar de top! Zal je zegevieren? Heb jij het in je om de ultieme winnaar te worden? Het Book of Champions is alleen gereserveerd voor...

African Rampage

3 jaar geleden
Safaridieren zijn wild geworden en we hebben een echte koning nodig om ze onder controle te houden. Een razende zoektocht met 1024 manieren in de Afrikaanse savanne die je spinvaardigheden in twijfel zal trekken. Domineer dit Afrikaanse koninkrijk en vind enkele van onze opwindende functies zoals progressieve gratis spins, in-game...
Oktoberfest feest is begonnen! Probeer ons nieuwe spel: Bierverzameling. In deze 30 Lines-editie vindt u een spel met gemiddelde en lage volatiliteit met een kans om tot X3.000 te winnen op uw totale inzet.
Speel in ons klassieke fruitspel – Fruits Collection. In deze 30 Lines-editie vindt u een spel met gemiddelde en lage volatiliteit met een kans om tot X3.000 te winnen op uw totale inzet.

Queen Of Fire

3 jaar geleden
Haar vuur is nooit uitgeschakeld, en haar krachten zijn zo machtig dat alleen een echte en dappere speler ze onder ogen kan zien. Het eeuwige vuur in de ogen van de koningin zal nooit ophouden totdat je bereikt, en claim gegooid! Verzamel je kracht en charme en maak je klaar...

1–30 van 133 resultaten weergeven