Demi Gods III 15 Lines

by kauonlinepublished on 21 oktober 2021

Verenig je met de machtige krachten van de Noordse goden. Draai Odin, Loki, Thor en Freya helemaal naar de grote prijs van Valhalla in dit epische slotspel met 15 lijnen. De game bevat de exclusieve geluiden en graphics van de Demi Gods-serie, evenals een unieke nieuwe Choice-functie. Zodra je de Free Spins-reis begint, kun je gratis spins kiezen uit de 9 Free Spins-modus. Mogen de goden met je zijn!

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Titan’s Rising

1 jaar geleden
Speel in deze spectaculaire slot met 50 lijnen en geniet van functies zoals: Rising Stacked Wild, Shifting Expanding Wild & Buy Feature.
De rijkdom en het fortuin van de eens opperste heerser van het oude Egypte wacht erop om onthuld te worden! Series met maximaal 100 gratis spellen bevatten gestapelde Wilds. Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.
Nieuw

Western Tales

1 jaar geleden
Speel in deze spectaculaire slot met 25 lijnen en ontdek functies zoals: Power Spin, Grand Finale en een spectaculair bonusspel!

Duck Shooter

1 jaar geleden
Come along for the hunt and experience the adventure of fat ducks flying into your sights. Up to 25 free games can be won and the more hunters shoot at the ducks the higher your winnings are.

Magic Stone

1 jaar geleden
Ga op zoek naar de magische steen! Het onthult zijn geheim aan de dappere avonturier door maximaal 3 symbolen in Wilds te veranderen.
Nieuw
Beproef je geluk tegen de piraten en probeer nu over de zeven zeeën te heersen in dit nieuwe epische avontuur met 15 lijnen!