Mother of Horus

2 jaar ago
Aanbid de godin Isis, de mother of horus, in deze 5×3 reel videoslot met een bovenste prijsbalk op elke rol, een roulette met jackpots en een gratis spin-functie.
Graaf naar de diepten van deze magische en mysterieuze mijn om Gustav te helpen zijn kostbare schat aan edelstenen en diamanten te vinden. Steek de lont aan en blaas het dynamiet op in deze 8×8 reel videoslot!
Reis naar het hof van King Solomon met deze videoslot met 6×10 rollen, waar je grote rijkdommen kunt winnen door middel van een leuk minispel dat symbolen combineert, en een gratis spins-functie met rechtvaardigheidsvermenigvuldigers.
Laat u verleiden door de beroemdste spion uit de geschiedenis met deze videoslot met 6×6 rollen en ontvang tot 144 gratis spins.

Cai Shen 88

2 jaar ago
Baan je een weg door de beroemdste gelukssymbolen uit de Chinese cultuur en kijk hoe de “God of Wealth” je vermenigvuldigers tot x88 toekent.

Twin Harlequin

2 jaar ago
Een uitbarsting van kleuren en winsten in deze spectaculaire 5×3 reel videoslot met gemengde winsten en gratis spins roulette.

Super 12 Stars

2 jaar ago
Laten we na het enorme succes van Super 5, Super 7 en Super 10 Super 12 Stars verwelkomen. Een videoslot met 5×3 rollen die het beste van de vorige edities samenbrengt en de “Lucky Stars” -functie toevoegt, die 3 soorten jackpots en instant wins omvat.
Betreed de magische wereld van Ali Baba en beveilig de schat van de 40 dieven. Een videoslot met 6×6 rollen met een oneindige gratis spins-functie.

Million 7

2 jaar ago
Ervaar alle opwinding in deze videoslot millionways waar bankbiljetten, zevens, kersen en nog veel meer je bij elke draai zullen verrassen.

Bonnie & Clyde

2 jaar ago
Kom in de jaren 30 naar de Verenigde Staten en sluit je aan bij twee van de beroemdste voortvluchtigen uit de geschiedenis om een ​​grote buit te bemachtigen in deze videoslot met 5×4 rollen en 50 prijzenlijnen. Adrenaline en spanning gegarandeerd!

Knights

2 jaar ago
Doe mee met een ongekende heroïsche daad in het Koninkrijk Camelot om de Heilige Graal te vinden met de meest moedige ridders van de ronde tafel in deze 5×3 reel videoslot met een magische haspel die je zal helpen om ongelooflijke rijkdom te vergaren.
Reis met Marco door Europa en Azië om rijkdom op te bouwen en een authentiek fortuin te verdienen in deze videoslot met 5×3 rollen en 30 winnende lijnen.

Maya

2 jaar ago
Beleef echt avontuur in deze 5×3 reel videoslot waarin de krachtige Mayan Queen je naar ongelooflijke schatten leidt om je een unieke ervaring vol verwondering te geven.

Magic Wilds

2 jaar ago
De avond valt, een dichte mist omhult de stad, waterspuwers komen tot leven en een mysterieuze goochelaar komt tevoorschijn uit de schaduwen van zijn landhuis om je te betoveren met zijn duistere, bovennatuurlijke krachten in dit slotspel met maximaal 5×8 rollen.
De legende gaat dat in het oude China een krachtige witte tijger en een angstaanjagende draak jarenlang een waardevolle schat bewaken, verborgen in deze videoslot met 6×10 rollen. Kun je ze vinden en meenemen?

Mystic Mirror

2 jaar ago
Eenhoorns, een mooie prinses en een mystieke spiegel die de sleutel tot succes is! Dit videoslot met 5/6 x 3 rollen, dat zich afspeelt in een prachtig land, brengt veel plezier voor de spelers.

Speed Heroes

2 jaar ago
Start je motoren en voel de kick van een echte racewagen! Win prijzen met halsbrekende snelheden! Zoek naar de geblokte vlag in deze videoslot met 5×3 rollen en 30 winlijnen.

Viva Las Vegas

2 jaar ago
Muziek, entertainment en veel plezier vinden plaats in dit videoslot met 5×4 spoelen die je fantastische vermenigvuldigers geven voor elke winst die je in de bonusronde behaalt. De show moet doorgaan!
Egypte en zijn mysteries, zijn grote koningin Cleopatra en de prachtige ‘Golden Asp’ die je tot 1000 gratis spins zal geven!
Temidden van de mist, duisternis en stilte arriveren twee mythische personages en verspreiden chaos van draai tot draai, nemen de controle over de rollen en geven duizenden overwinningen weg.

1–30 van 40 resultaten weergeven


Speel bewust