Super 12 Stars

by kauonlinepublished on 26 februari 2020

Laten we na het enorme succes van Super 5, Super 7 en Super 10 Super 12 Stars verwelkomen. Een videoslot met 5×3 rollen die het beste van de vorige edities samenbrengt en de “Lucky Stars” -functie toevoegt, die 3 soorten jackpots en instant wins omvat.

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Bonnie & Clyde

4 jaar geleden
Kom in de jaren 30 naar de Verenigde Staten en sluit je aan bij twee van de beroemdste voortvluchtigen uit de geschiedenis om een ​​grote buit te bemachtigen in deze videoslot met 5×4 rollen en 50 prijzenlijnen. Adrenaline en spanning gegarandeerd!

Million 7

4 jaar geleden
Ervaar alle opwinding in deze videoslot millionways waar bankbiljetten, zevens, kersen en nog veel meer je bij elke draai zullen verrassen.

Twin Harlequin

4 jaar geleden
Een uitbarsting van kleuren en winsten in deze spectaculaire 5×3 reel videoslot met gemengde winsten en gratis spins roulette.

Cai Shen 88

4 jaar geleden
Baan je een weg door de beroemdste gelukssymbolen uit de Chinese cultuur en kijk hoe de “God of Wealth” je vermenigvuldigers tot x88 toekent.

Mata Hari: The Spy

4 jaar geleden
Laat u verleiden door de beroemdste spion uit de geschiedenis met deze videoslot met 6×6 rollen en ontvang tot 144 gratis spins.
Betreed de magische wereld van Ali Baba en beveilig de schat van de 40 dieven. Een videoslot met 6×6 rollen met een oneindige gratis spins-functie.