Million 7

by kauonlinepublished on 26 februari 2020

Ervaar alle opwinding in deze videoslot millionways waar bankbiljetten, zevens, kersen en nog veel meer je bij elke draai zullen verrassen.

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Super 12 Stars

4 jaar geleden
Laten we na het enorme succes van Super 5, Super 7 en Super 10 Super 12 Stars verwelkomen. Een videoslot met 5×3 rollen die het beste van de vorige edities samenbrengt en de “Lucky Stars” -functie toevoegt, die 3 soorten jackpots en instant wins omvat.

Twin Harlequin

4 jaar geleden
Een uitbarsting van kleuren en winsten in deze spectaculaire 5×3 reel videoslot met gemengde winsten en gratis spins roulette.

The Travels of Marco

4 jaar geleden
Reis met Marco door Europa en Azië om rijkdom op te bouwen en een authentiek fortuin te verdienen in deze videoslot met 5×3 rollen en 30 winnende lijnen.
Betreed de magische wereld van Ali Baba en beveilig de schat van de 40 dieven. Een videoslot met 6×6 rollen met een oneindige gratis spins-functie.

Knights

4 jaar geleden
Doe mee met een ongekende heroïsche daad in het Koninkrijk Camelot om de Heilige Graal te vinden met de meest moedige ridders van de ronde tafel in deze 5×3 reel videoslot met een magische haspel die je zal helpen om ongelooflijke rijkdom te vergaren.

Bonnie & Clyde

4 jaar geleden
Kom in de jaren 30 naar de Verenigde Staten en sluit je aan bij twee van de beroemdste voortvluchtigen uit de geschiedenis om een ​​grote buit te bemachtigen in deze videoslot met 5×4 rollen en 50 prijzenlijnen. Adrenaline en spanning gegarandeerd!