Mata Hari: The Spy

by kauonlinepublished on 26 februari 2020

Laat u verleiden door de beroemdste spion uit de geschiedenis met deze videoslot met 6×6 rollen en ontvang tot 144 gratis spins.

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Mother of Horus

4 jaar geleden
Aanbid de godin Isis, de mother of horus, in deze 5×3 reel videoslot met een bovenste prijsbalk op elke rol, een roulette met jackpots en een gratis spin-functie.

Cai Shen 88

4 jaar geleden
Baan je een weg door de beroemdste gelukssymbolen uit de Chinese cultuur en kijk hoe de “God of Wealth” je vermenigvuldigers tot x88 toekent.

Twin Harlequin

4 jaar geleden
Een uitbarsting van kleuren en winsten in deze spectaculaire 5×3 reel videoslot met gemengde winsten en gratis spins roulette.

Gustav Minebuster

4 jaar geleden
Graaf naar de diepten van deze magische en mysterieuze mijn om Gustav te helpen zijn kostbare schat aan edelstenen en diamanten te vinden. Steek de lont aan en blaas het dynamiet op in deze 8×8 reel videoslot!

Solomon: The King

4 jaar geleden
Reis naar het hof van King Solomon met deze videoslot met 6×10 rollen, waar je grote rijkdommen kunt winnen door middel van een leuk minispel dat symbolen combineert, en een gratis spins-functie met rechtvaardigheidsvermenigvuldigers.

Super 12 Stars

4 jaar geleden
Laten we na het enorme succes van Super 5, Super 7 en Super 10 Super 12 Stars verwelkomen. Een videoslot met 5×3 rollen die het beste van de vorige edities samenbrengt en de “Lucky Stars” -functie toevoegt, die 3 soorten jackpots en instant wins omvat.