Mother of Horus

by kauonlinepublished on 26 februari 2020

Aanbid de godin Isis, de mother of horus, in deze 5×3 reel videoslot met een bovenste prijsbalk op elke rol, een roulette met jackpots en een gratis spin-functie.

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Treasure Skyland

4 jaar geleden
De Treasure Skyland-slot is van Just For The Win en Microgaming – het heeft 5 rollen en 20 winlijnen. Gebaseerd op apenpiraten in de lucht, je kunt op alle apparaten spelen vanaf € 0 cent tot € 100 euro per draai.

Tiki Vikings

4 jaar geleden
Welkom bij TIKI VIKINGS, een leuk, gek, vochtig en toch bevroren paradijs! Het spel heeft 5 rollen, 3 rijen, 20 lijnen en beschikt over Symbol Lock Re-spin en Symbol Upgrade. Drie stoere Vikingen besloten op vakantie te gaan naar Hawaii en ze vonden het zo leuk dat ze besloten om...

Rising Royals

4 jaar geleden
Rising Royals-slot is een nieuwe samenwerking van JFTW en Microgaming, en is een eigenzinnige kijk op de verhalen van Franse royals vóór de revolutie. Het biedt een gemiddelde variantie om de overwinningen vaker te laten vallen, samen met minimale functies om de spanning een tandje hoger te krijgen.

Mata Hari: The Spy

4 jaar geleden
Laat u verleiden door de beroemdste spion uit de geschiedenis met deze videoslot met 6×6 rollen en ontvang tot 144 gratis spins.

Solomon: The King

4 jaar geleden
Reis naar het hof van King Solomon met deze videoslot met 6×10 rollen, waar je grote rijkdommen kunt winnen door middel van een leuk minispel dat symbolen combineert, en een gratis spins-functie met rechtvaardigheidsvermenigvuldigers.

Gustav Minebuster

4 jaar geleden
Graaf naar de diepten van deze magische en mysterieuze mijn om Gustav te helpen zijn kostbare schat aan edelstenen en diamanten te vinden. Steek de lont aan en blaas het dynamiet op in deze 8×8 reel videoslot!