Solomon: The King

by kauonlinepublished on 26 februari 2020

Reis naar het hof van King Solomon met deze videoslot met 6×10 rollen, waar je grote rijkdommen kunt winnen door middel van een leuk minispel dat symbolen combineert, en een gratis spins-functie met rechtvaardigheidsvermenigvuldigers.

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Mata Hari: The Spy

4 jaar geleden
Laat u verleiden door de beroemdste spion uit de geschiedenis met deze videoslot met 6×6 rollen en ontvang tot 144 gratis spins.

Mother of Horus

4 jaar geleden
Aanbid de godin Isis, de mother of horus, in deze 5×3 reel videoslot met een bovenste prijsbalk op elke rol, een roulette met jackpots en een gratis spin-functie.

Gustav Minebuster

4 jaar geleden
Graaf naar de diepten van deze magische en mysterieuze mijn om Gustav te helpen zijn kostbare schat aan edelstenen en diamanten te vinden. Steek de lont aan en blaas het dynamiet op in deze 8×8 reel videoslot!

Cai Shen 88

4 jaar geleden
Baan je een weg door de beroemdste gelukssymbolen uit de Chinese cultuur en kijk hoe de “God of Wealth” je vermenigvuldigers tot x88 toekent.

Treasure Skyland

4 jaar geleden
De Treasure Skyland-slot is van Just For The Win en Microgaming – het heeft 5 rollen en 20 winlijnen. Gebaseerd op apenpiraten in de lucht, je kunt op alle apparaten spelen vanaf € 0 cent tot € 100 euro per draai.

Twin Harlequin

4 jaar geleden
Een uitbarsting van kleuren en winsten in deze spectaculaire 5×3 reel videoslot met gemengde winsten en gratis spins roulette.