404slot

Tiki Vikings

by kauonlinepublished on 26 februari 2020

Welkom bij TIKI VIKINGS, een leuk, gek, vochtig en toch bevroren paradijs!

Het spel heeft 5 rollen, 3 rijen, 20 lijnen en beschikt over Symbol Lock Re-spin en Symbol Upgrade.

Drie stoere Vikingen besloten op vakantie te gaan naar Hawaii en ze vonden het zo leuk dat ze besloten om het tiki-feest mee naar huis te nemen!

Sokken, sandalen en gehoornde helmen zijn allemaal modieuze rage in dit spel versierd met weelderige kleuren, kokosnoten, ananas en … eh, af en toe een verstorende bevroren windstorm ?!

Geef ze een paar minuten de tijd om te ontdooien en het feest is weer springlevend!

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Treasure Skyland

4 jaar geleden
De Treasure Skyland-slot is van Just For The Win en Microgaming – het heeft 5 rollen en 20 winlijnen. Gebaseerd op apenpiraten in de lucht, je kunt op alle apparaten spelen vanaf € 0 cent tot € 100 euro per draai.

Tweethearts

4 jaar geleden
Dit is Tweethearts, de thuisbasis van vele paren papegaaien die in het paradijs leven als een … paar! Afgezien van tweety tong-twisters, vliegt het spel zijn vleugels met 15 rollen, 3 rijen en 17 lijnen. De gouden eieren van dit spel zijn de functies Double Symbol en Lucky Wild. Mensen...

Rising Royals

4 jaar geleden
Rising Royals-slot is een nieuwe samenwerking van JFTW en Microgaming, en is een eigenzinnige kijk op de verhalen van Franse royals vóór de revolutie. Het biedt een gemiddelde variantie om de overwinningen vaker te laten vallen, samen met minimale functies om de spanning een tandje hoger te krijgen.

Goldwyn’s Fairies

4 jaar geleden
Volg de feeën naar het hartbos en ontmoet de feeënmoeder Goldwyn in dit spel met 5 rollen en 3 rijen met 20 winlijnen, met re-spins en gratis spins met terugkerende wilds die de spanning tijdens de bonusrondes zullen vergroten. Vind Goldwyn op de derde rol om re-spins te activeren of...

Lucky Links

4 jaar geleden
Welkom bij, Lucky Links is een spel met 5 rollen en 4 rijen met 20 lijnen. Met winnende Both Ways, gestapelde symbolen, Linking Reels, Re-spins met vergrendelde rollen en een enorme opbouw van opwinding. De spelvisuals tonen moderne en schone symbolen die geluk vertegenwoordigen in een spelsetting met inspiratie van...

Mother of Horus

4 jaar geleden
Aanbid de godin Isis, de mother of horus, in deze 5×3 reel videoslot met een bovenste prijsbalk op elke rol, een roulette met jackpots en een gratis spin-functie.