Viva Las Vegas

by kauonlinepublished on 26 februari 2020

Muziek, entertainment en veel plezier vinden plaats in dit videoslot met 5×4 spoelen die je fantastische vermenigvuldigers geven voor elke winst die je in de bonusronde behaalt. De show moet doorgaan!

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

The Asp of Cleopatra

4 jaar geleden
Egypte en zijn mysteries, zijn grote koningin Cleopatra en de prachtige ‘Golden Asp’ die je tot 1000 gratis spins zal geven!

Tiger And Dragon

4 jaar geleden
De legende gaat dat in het oude China een krachtige witte tijger en een angstaanjagende draak jarenlang een waardevolle schat bewaken, verborgen in deze videoslot met 6×10 rollen. Kun je ze vinden en meenemen?
Temidden van de mist, duisternis en stilte arriveren twee mythische personages en verspreiden chaos van draai tot draai, nemen de controle over de rollen en geven duizenden overwinningen weg.

Mystic Mirror

4 jaar geleden
Eenhoorns, een mooie prinses en een mystieke spiegel die de sleutel tot succes is! Dit videoslot met 5/6 x 3 rollen, dat zich afspeelt in een prachtig land, brengt veel plezier voor de spelers.

Speed Heroes

4 jaar geleden
Start je motoren en voel de kick van een echte racewagen! Win prijzen met halsbrekende snelheden! Zoek naar de geblokte vlag in deze videoslot met 5×3 rollen en 30 winlijnen.