Magic Stone

by kauonlinepublished on 21 oktober 2021

Ga op zoek naar de magische steen! Het onthult zijn geheim aan de dappere avonturier door maximaal 3 symbolen in Wilds te veranderen.

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Verenig je met de machtige krachten van de Noordse goden. Draai Odin, Loki, Thor en Freya helemaal naar de grote prijs van Valhalla in dit epische slotspel met 15 lijnen. De game bevat de exclusieve geluiden en graphics van de Demi Gods-serie, evenals een unieke nieuwe Choice-functie. Zodra je de...

Books & Pearls

1 jaar geleden
Ga de zee op en pak parels en schatten als een echte piraat. Verzamel zoveel mogelijk bonussymbolen of verdrievoudig je winst in een van de twee gedurfde gratis spelfuncties.

Mighty Dragon

1 jaar geleden
Laat de draak wakker worden en ervaar als ridder wat het betekent als zijn vuur zich over de hele rol verspreidt en brandt tot het einde van de gratis spellen.

Win Blaster

1 jaar geleden
Dit fruitspel elektriseert. Door middel van het Wild symbool wordt de Win Blaster geactiveerd en worden je winsten vermenigvuldigd.
King of the Jungle neemt de speler mee op een reis door de diepe jungle van Afrika. “Afrika”-symbolen activeren gratis spellen met gestapelde Wild-Gorilla’s! Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.

Book of the Ages

1 jaar geleden
Uncover “Dracula’s” secrets with the powerful “Book” of the ages, which is Wild and triggers free games with bonus symbols.