Mighty Dragon

by kauonlinepublished on 21 oktober 2021

Laat de draak wakker worden en ervaar als ridder wat het betekent als zijn vuur zich over de hele rol verspreidt en brandt tot het einde van de gratis spellen.

Volledig SchermDiverse Gokkasten

Book of the Ages

8 maanden geleden
Uncover “Dracula’s” secrets with the powerful “Book” of the ages, which is Wild and triggers free games with bonus symbols.
Nieuw

Western Tales

8 maanden geleden
Speel in deze spectaculaire slot met 25 lijnen en ontdek functies zoals: Power Spin, Grand Finale en een spectaculair bonusspel!

Books & Pearls

8 maanden geleden
Ga de zee op en pak parels en schatten als een echte piraat. Verzamel zoveel mogelijk bonussymbolen of verdrievoudig je winst in een van de twee gedurfde gratis spelfuncties.

Magic Stone

8 maanden geleden
Ga op zoek naar de magische steen! Het onthult zijn geheim aan de dappere avonturier door maximaal 3 symbolen in Wilds te veranderen.

Demi Gods III 15 Lines

8 maanden geleden
Verenig je met de machtige krachten van de Noordse goden. Draai Odin, Loki, Thor en Freya helemaal naar de grote prijs van Valhalla in dit epische slotspel met 15 lijnen. De game bevat de exclusieve geluiden en graphics van de Demi Gods-serie, evenals een unieke nieuwe Choice-functie. Zodra je de...
King of the Jungle neemt de speler mee op een reis door de diepe jungle van Afrika. “Afrika”-symbolen activeren gratis spellen met gestapelde Wild-Gorilla’s! Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.