Book of Crazy Chicken

by kauonlinepublished on 21 oktober 2021

Voor alle fans van de beroemde klassieker is er nu een heropleving van de “Crazy Chicken” op een tijdreis naar het oude Egypte om gratis spellen te spelen met een speciale winstevaluatie van bonussymbolen die worden gestempeld op volledige bonussymboolrollen.

Volledig SchermDiverse Gokkasten

Duck Shooter

10 maanden geleden
Come along for the hunt and experience the adventure of fat ducks flying into your sights. Up to 25 free games can be won and the more hunters shoot at the ducks the higher your winnings are.
King of the Jungle neemt de speler mee op een reis door de diepe jungle van Afrika. “Afrika”-symbolen activeren gratis spellen met gestapelde Wild-Gorilla’s! Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.
Nieuw

Western Tales

10 maanden geleden
Speel in deze spectaculaire slot met 25 lijnen en ontdek functies zoals: Power Spin, Grand Finale en een spectaculair bonusspel!
Nieuw

Age of Pirates 15 Lines

10 maanden geleden
Beproef je geluk tegen de piraten en probeer nu over de zeven zeeën te heersen in dit nieuwe epische avontuur met 15 lijnen!

Demi Gods III 15 Lines

10 maanden geleden
Verenig je met de machtige krachten van de Noordse goden. Draai Odin, Loki, Thor en Freya helemaal naar de grote prijs van Valhalla in dit epische slotspel met 15 lijnen. De game bevat de exclusieve geluiden en graphics van de Demi Gods-serie, evenals een unieke nieuwe Choice-functie. Zodra je de...

Magic Stone

10 maanden geleden
Ga op zoek naar de magische steen! Het onthult zijn geheim aan de dappere avonturier door maximaal 3 symbolen in Wilds te veranderen.