Fancy Fireworks

by kauonlinepublished on 21 oktober 2021

Laten we er een knallend oudejaarsfeest van maken! Geniet van het feest en de luxe van champagne en vuurwerk. Tel af naar de gratis spellen om middernacht. De vuurwerkraket als uitbreidende Wild upgradet je symbolen en beloont je met nog meer gratis spellen.

Volledig SchermDiverse Gokkasten

King of the Jungle neemt de speler mee op een reis door de diepe jungle van Afrika. “Afrika”-symbolen activeren gratis spellen met gestapelde Wild-Gorilla’s! Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.

Demi Gods III 15 Lines

8 maanden geleden
Verenig je met de machtige krachten van de Noordse goden. Draai Odin, Loki, Thor en Freya helemaal naar de grote prijs van Valhalla in dit epische slotspel met 15 lijnen. De game bevat de exclusieve geluiden en graphics van de Demi Gods-serie, evenals een unieke nieuwe Choice-functie. Zodra je de...
Nieuw

Western Tales

8 maanden geleden
Speel in deze spectaculaire slot met 25 lijnen en ontdek functies zoals: Power Spin, Grand Finale en een spectaculair bonusspel!

Books & Pearls

8 maanden geleden
Ga de zee op en pak parels en schatten als een echte piraat. Verzamel zoveel mogelijk bonussymbolen of verdrievoudig je winst in een van de twee gedurfde gratis spelfuncties.

Magic Stone

8 maanden geleden
Ga op zoek naar de magische steen! Het onthult zijn geheim aan de dappere avonturier door maximaal 3 symbolen in Wilds te veranderen.

Book of the Ages

8 maanden geleden
Uncover “Dracula’s” secrets with the powerful “Book” of the ages, which is Wild and triggers free games with bonus symbols.