Age of Pirates

by kauonlinepublished on 21 oktober 2021

Word een echte piraat en heers over de zeven zeeën in dit epische 50-lijnen avontuur.
Sluit je aan bij de meest wrede bemanning die de wereld ooit heeft gezien, hef de schedelvlag hoog op de mast en zeil weg om de gouden schatten te veroveren!
Gratis spins-reis, bewegende rollen re-spins en koopfunctie zijn slechts enkele van de parels die u zullen vergezellen op deze opwindende reis.
Yo ho, yo ho, het leven van een piraat!

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Verenig je met de machtige krachten van de Noordse goden. Draai Odin, Loki, Thor en Freya helemaal naar de grote prijs van Valhalla in dit epische slotspel met 15 lijnen. De game bevat de exclusieve geluiden en graphics van de Demi Gods-serie, evenals een unieke nieuwe Choice-functie. Zodra je de...

Titan’s Rising

2 jaar geleden
Speel in deze spectaculaire slot met 50 lijnen en geniet van functies zoals: Rising Stacked Wild, Shifting Expanding Wild & Buy Feature.
Majestic King – Expanded Edition! Enjoy our amazing game, now with 6 reels – double the fun and excitement!

Book Of Rampage

2 jaar geleden
Bekijk onze nieuwe Book-game – Book Of Rampage. Speel in dit spel met 10 lijnen en maak kans om tot wel X5,000 op je totale inzet te winnen!

Wolf Fang

2 jaar geleden
Speel in onze nieuwe Wolf Fang slot! Probeer onze Buy Feature en de Free Spins Pick uit en u kunt tot X1.000 winnen op uw totale inzet!
De rijkdom en het fortuin van de eens opperste heerser van het oude Egypte wacht erop om onthuld te worden! Series met maximaal 100 gratis spellen bevatten gestapelde Wilds. Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.