Lilith’s Passion 15 Lines Series

by kauonlinepublished on 20 oktober 2021

Dit epische spel van alle tijden van Spinomenal is nu beschikbaar in de 15 Lines-serie! Deze versie bevat 15 spannende nieuwe wiskunde. We hebben ook een nieuwe KOOPFUNCTIE-optie toegevoegd naast alle functies die je kent en leuk vindt uit de originele versie.

Volledig SchermDiverse Gokkasten

Andy Capp

9 maanden geleden
Andy Capp is een klassieker. De meeste Nederlanders kennen deze gokkast wel, vooral door het unieke bovenspel. De kast is gebaseerd op de Britse comedy strip uit de Daily Mirror. In principe is het basisspel erg simpel, 3 rollen met 1 winlijn. Het vervolgspel (waar je ook meteen mee kan...

Year Of The Rat

8 maanden geleden
Year of the Rat is hier om je mee te nemen op een reis van $$ winsten. Sluit je aan bij de slimme rat en laat de geluksrollen draaien

100 Juicy Fruits

8 maanden geleden
Fruitige vibes overal, met deze nieuwe coole release; 100 Sappige Vruchten! Kleuren van pure vreugde zullen je vergezellen tijdens het spelen van dit geweldige spel, kies je favoriete aantal lijnen met onze lijnkiezer en ontvang winsten tot x2000 op je totale inzet!

Cupids’ Strike II

9 maanden geleden
Er hangt liefde in de lucht, met de nieuwe release van Spinomenal Cupid’s Strike 2. Als je van de eerste Cupid Strike hield, wacht dan en zie nummer 2:) 25 lijnen en alle geliefde functies uit het Spinomenal-arsenaal zoals bonusrollen, gratis Spins, Wild Multiplier en meer.

Summer Splash

9 maanden geleden
Met trots introduceren wij SUMMER SPLASH! Ons nieuwe spel dat draait om ZOMERPLEZIER! We hebben onze geliefde fruitsymbolen gecombineerd met HETE zomerse vibes en wat attitude Win Multipliers, Free Spins & Extra Wilds komen eraan! HET IS EEN KLASSIEKER!