404slot

Andy Capp

by kauonlinepublished on 20 oktober 2021

Andy Capp is een klassieker. De meeste Nederlanders kennen deze gokkast wel, vooral door het unieke bovenspel. De kast is gebaseerd op de Britse comedy strip uit de Daily Mirror. In principe is het basisspel erg simpel, 3 rollen met 1 winlijn. Het vervolgspel (waar je ook meteen mee kan beginnen) wordt op dezelfde 3 rollen gespeeld, je hebt alleen meerdere winlijnen en nudges.

Maar waar het allemaal om draait is het leuke spelletje boven op de kast. Bij enkele fruitjes staan cijfers, probeer deze te sparen tot 6. Dan begint het bovenspel. Andy moet er voor zorgen om Flo voor te blijven. Dit gaat door middel van 2 dobbelstenen. Hoe meer je gooit, hoe meer stappen je op het bord zet. Hier zitten ook mini-games in verstopt, tot de uiteindelijk prijs van 100 credits!

Andy Cap is goed voor uren speelplezier en ook een goede gokkast voor beginnende spelers, door het vrij simpele principe en je kunt niet zoveel verliezen (winnen) per uur.

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

88 Lucky Charms

2 jaar geleden
Doe mee aan het grote avontuur en verken de kleurrijke Chinese cultuur, de prachtige items in het spel zullen je geluk, fortuin en overvloed brengen! Activeer de gratis spins en zie! De symbolen veranderen in goud en vervullen je grootste wensen!

Cupids’ Strike II

2 jaar geleden
Er hangt liefde in de lucht, met de nieuwe release van Spinomenal Cupid’s Strike 2. Als je van de eerste Cupid Strike hield, wacht dan en zie nummer 2:) 25 lijnen en alle geliefde functies uit het Spinomenal-arsenaal zoals bonusrollen, gratis Spins, Wild Multiplier en meer.
Ons best beoordeelde spel aller tijden komt terug in een lichtere versie met 15 regels, zodat IEDEREEN kan spelen. Maar dit is niet alles; We hebben de geweldige KOOPFUNCTIE toegevoegd en nu kun je de glorieuze gratis spins-modus spelen wanneer je maar wilt. Dus ga mee op deze legendarische reis...