404slot

Sweet 16 Player

by kauonlinepublished on 7 oktober 2021

Met gepaste trots bieden we ook de Sweet 16 Player aan. Deze immens populaire fruitautomaat past in het rijtje van de Multiplayer en de Twinplayer etc. het zijn eigenlijk twee kasten in 1. Met 16 winlijnen met een maximale win van maar liefst 5120 punten per spelbeurt, kan de winst dus aardig oplopen. De kast is gemaakt door Barcrest, maar is nu ook online speelbaar. Er zitten wel kleine verschillen in met de originele kast.

Je kunt inzetten met 5, 10, 20, 40, 80 of 160 credits per draai. Anders dan in de gokhal is de waarde van 10 credits hier 10 eurocent i.p.v. 20 eurocent. Omdat je op twee spellen kan inzetten, kun je dus maximaal 320 credits per draai inzetten, dit is 32 euro. Het kan dus best hard gaan bij de Sweet 16 Player, maar je kan daardoor ook erg veel winnen. Krijg je de Jackpot goudzakken in een winnende combinatie, dan win je bij de hoogste inzet toch even 200 euro!

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Twin Player

2 jaar geleden
Fruits4real was de allereerste aanbieder die de alom bekende TwinPlayer online aanbiedt. Naast de Multiplayer is het momenteel 1 van de populairste kasten waarbij de ook de mogelijkheid bestaat om alleen links te spelen of alleen rechts te spelen of allebei tegelijkertijd de rollen te laten draaien. Ook hier zijn...

Club 2000

2 jaar geleden
Wie kent ‘m niet? De Club 2000 is een van de bekendste gokkasten. De aanstekelijke geluidjes zijn overbekend en nemen je direct mee terug naar de goeie oude tijd. Let ook op de club mysteries want die zijn heel spannend!

Multi Player

2 jaar geleden
Fruits4real is de allereerste aanbieder die de alom bekende Multiplayer online aanbiedt. Het is momenteel één van de populairste kasten waarbij de mogelijkheid bestaat om alleen links te spelen of rechts te spelen of allebei tegelijkertijd de rollen te laten draaien. Hoge inzetten en kans op zeer grote winsten. Net...