100 Juicy Fruits

by kauonlinepublished on 21 oktober 2021

Fruitige vibes overal, met deze nieuwe coole release; 100 Sappige Vruchten! Kleuren van pure vreugde zullen je vergezellen tijdens het spelen van dit geweldige spel, kies je favoriete aantal lijnen met onze lijnkiezer en ontvang winsten tot x2000 op je totale inzet!

Volledig SchermDiverse Gokkasten

Demi Gods III

10 maanden geleden
Ben jij klaar voor de langverwachte release van het jaar? We lanceren de derde game in onze epische Demi Gods-serie!!! Deze reis neemt je mee door de mist van Niflheim, de vuren van Muspelheim en de legendarische 9 soorten gratis spins! Sluit je aan bij de ware goden van het...

Wild Santa

10 maanden geleden
Maak je klaar voor een speciale kerst dit jaar, een geweldige nieuwe samenwerking met de kerstman zal je geluk deze kerst veranderen, met het nieuwe spel – Wild Santa!

Age of Pirates

10 maanden geleden
Word een echte piraat en heers over de zeven zeeën in dit epische 50-lijnen avontuur. Sluit je aan bij de meest wrede bemanning die de wereld ooit heeft gezien, hef de schedelvlag hoog op de mast en zeil weg om de gouden schatten te veroveren! Gratis spins-reis, bewegende rollen re-spins...

Magical Amazon

10 maanden geleden
The Magic is terug, met de krijgersstam van de Amazones. Zoals te verwachten is van de Amazones met zo’n uniek slotontwerp, gaan ze je wereld op zijn kop zetten! Maak je klaar en sluit je aan bij de stam in de jacht op winst en glorie!

Summer Of Luck

10 maanden geleden
Maak je klaar voor weer een hete zomer – met Summer Of Luck! We hebben de zomerse gevoelens gemengd in deze geweldige slot, die je dag zal opfleuren! Dus waar wacht je op? Spring er meteen in!

Penny Fruits

10 maanden geleden
Nieuwe klassieker van Spinomenal, die het thema fruit naar een heel nieuw niveau tilt!