Demi Gods III

by kauonlinepublished on 21 oktober 2021

Ben jij klaar voor de langverwachte release van het jaar?
We lanceren de derde game in onze epische Demi Gods-serie!!!
Deze reis neemt je mee door de mist van Niflheim, de vuren van Muspelheim en de legendarische 9 soorten gratis spins! Sluit je aan bij de ware goden van het noorden op hun enige zoektocht: jouw overwinning!

Volledig SchermDiverse Gokkasten

Penny Fruits

10 maanden geleden
Nieuwe klassieker van Spinomenal, die het thema fruit naar een heel nieuw niveau tilt!

Age of Pirates

10 maanden geleden
Word een echte piraat en heers over de zeven zeeën in dit epische 50-lijnen avontuur. Sluit je aan bij de meest wrede bemanning die de wereld ooit heeft gezien, hef de schedelvlag hoog op de mast en zeil weg om de gouden schatten te veroveren! Gratis spins-reis, bewegende rollen re-spins...

Summer Of Luck

10 maanden geleden
Maak je klaar voor weer een hete zomer – met Summer Of Luck! We hebben de zomerse gevoelens gemengd in deze geweldige slot, die je dag zal opfleuren! Dus waar wacht je op? Spring er meteen in!

Magical Amazon

10 maanden geleden
The Magic is terug, met de krijgersstam van de Amazones. Zoals te verwachten is van de Amazones met zo’n uniek slotontwerp, gaan ze je wereld op zijn kop zetten! Maak je klaar en sluit je aan bij de stam in de jacht op winst en glorie!
Majestic King – Expanded Edition! Enjoy our amazing game, now with 6 reels – double the fun and excitement!

Wolf Fang

10 maanden geleden
Speel in onze nieuwe Wolf Fang slot! Probeer onze Buy Feature en de Free Spins Pick uit en u kunt tot X1.000 winnen op uw totale inzet!