Stacks of Jacks

by kauonlinepublished on 21 oktober 2021

Met Stacks of Jacks heb je alle jokers in je hand. Bereid je voor op een wild spel met een Joker die op alle rollen geblokkeerd lijkt en alle symbolen vervangt.

Volledig SchermDiverse Gokkasten

Books & Pearls

10 maanden geleden
Ga de zee op en pak parels en schatten als een echte piraat. Verzamel zoveel mogelijk bonussymbolen of verdrievoudig je winst in een van de twee gedurfde gratis spelfuncties.

La Dolce Vita Golden Nights

10 maanden geleden
Droom je van een plek met veel zon, wijn en lekker eten? Met La Dolce Vita dompel je je speels onder in deze wereld. Word eigenaar van een wijnmakerij, verkoop uw heerlijke wijnen en haal het zoete leven een beetje dichterbij. Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een...

Mighty Dragon

10 maanden geleden
Laat de draak wakker worden en ervaar als ridder wat het betekent als zijn vuur zich over de hele rol verspreidt en brandt tot het einde van de gratis spellen.
Wild Rubies is zo eenvoudig en mooi als robijnen maar kunnen zijn. De WILD RUBY komt gestapeld voor en vervangt alle symbolen.

Book of the Ages

10 maanden geleden
Uncover “Dracula’s” secrets with the powerful “Book” of the ages, which is Wild and triggers free games with bonus symbols.

Win Blaster

10 maanden geleden
Dit fruitspel elektriseert. Door middel van het Wild symbool wordt de Win Blaster geactiveerd en worden je winsten vermenigvuldigd.