La Dolce Vita Golden Nights

by kauonlinepublished on 21 oktober 2021

Droom je van een plek met veel zon, wijn en lekker eten? Met La Dolce Vita dompel je je speels onder in deze wereld. Word eigenaar van een wijnmakerij, verkoop uw heerlijke wijnen en haal het zoete leven een beetje dichterbij. Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.

Volledig SchermDiverse Gokkasten

Win Blaster

8 maanden geleden
Dit fruitspel elektriseert. Door middel van het Wild symbool wordt de Win Blaster geactiveerd en worden je winsten vermenigvuldigd.

Demi Gods III 15 Lines

8 maanden geleden
Verenig je met de machtige krachten van de Noordse goden. Draai Odin, Loki, Thor en Freya helemaal naar de grote prijs van Valhalla in dit epische slotspel met 15 lijnen. De game bevat de exclusieve geluiden en graphics van de Demi Gods-serie, evenals een unieke nieuwe Choice-functie. Zodra je de...

Book of the Ages

8 maanden geleden
Uncover “Dracula’s” secrets with the powerful “Book” of the ages, which is Wild and triggers free games with bonus symbols.

Mighty Dragon

8 maanden geleden
Laat de draak wakker worden en ervaar als ridder wat het betekent als zijn vuur zich over de hele rol verspreidt en brandt tot het einde van de gratis spellen.

Books & Pearls

8 maanden geleden
Ga de zee op en pak parels en schatten als een echte piraat. Verzamel zoveel mogelijk bonussymbolen of verdrievoudig je winst in een van de twee gedurfde gratis spelfuncties.
King of the Jungle neemt de speler mee op een reis door de diepe jungle van Afrika. “Afrika”-symbolen activeren gratis spellen met gestapelde Wild-Gorilla’s! Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.