Dragon of the Princess

by kauonlinepublished on 21 oktober 2021

Start de zoektocht naar de blauwe tempel en ontgrendel het mystieke geheim van onsterfelijkheid. Je wordt beloond met veel gratis spellen en wint de gunst van de Gouden Draak die de prinses bewaakt. Uw beloning zal eeuwig geluk en onmetelijke rijkdom zijn.

Volledig SchermDiverse Gokkasten

Nieuw

Western Tales

8 maanden geleden
Speel in deze spectaculaire slot met 25 lijnen en ontdek functies zoals: Power Spin, Grand Finale en een spectaculair bonusspel!

Demi Gods III 15 Lines

8 maanden geleden
Verenig je met de machtige krachten van de Noordse goden. Draai Odin, Loki, Thor en Freya helemaal naar de grote prijs van Valhalla in dit epische slotspel met 15 lijnen. De game bevat de exclusieve geluiden en graphics van de Demi Gods-serie, evenals een unieke nieuwe Choice-functie. Zodra je de...

Books & Pearls

8 maanden geleden
Ga de zee op en pak parels en schatten als een echte piraat. Verzamel zoveel mogelijk bonussymbolen of verdrievoudig je winst in een van de twee gedurfde gratis spelfuncties.
King of the Jungle neemt de speler mee op een reis door de diepe jungle van Afrika. “Afrika”-symbolen activeren gratis spellen met gestapelde Wild-Gorilla’s! Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.

Magic Stone

8 maanden geleden
Ga op zoek naar de magische steen! Het onthult zijn geheim aan de dappere avonturier door maximaal 3 symbolen in Wilds te veranderen.

Book of the Ages

8 maanden geleden
Uncover “Dracula’s” secrets with the powerful “Book” of the ages, which is Wild and triggers free games with bonus symbols.