Black Beauty

by kauonlinepublished on 21 oktober 2021

Veel spelers zullen hun grootste geluk op aarde vinden op de rug van een paard. Deze rit leidt elegant tot buitengewone overwinningen met het “zwarte paard”.

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

King of the Jungle neemt de speler mee op een reis door de diepe jungle van Afrika. “Afrika”-symbolen activeren gratis spellen met gestapelde Wild-Gorilla’s! Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.

Duck Shooter

2 jaar geleden
Come along for the hunt and experience the adventure of fat ducks flying into your sights. Up to 25 free games can be won and the more hunters shoot at the ducks the higher your winnings are.
Nieuw
Beproef je geluk tegen de piraten en probeer nu over de zeven zeeën te heersen in dit nieuwe epische avontuur met 15 lijnen!
Nieuw

Western Tales

2 jaar geleden
Speel in deze spectaculaire slot met 25 lijnen en ontdek functies zoals: Power Spin, Grand Finale en een spectaculair bonusspel!
Verenig je met de machtige krachten van de Noordse goden. Draai Odin, Loki, Thor en Freya helemaal naar de grote prijs van Valhalla in dit epische slotspel met 15 lijnen. De game bevat de exclusieve geluiden en graphics van de Demi Gods-serie, evenals een unieke nieuwe Choice-functie. Zodra je de...

Magic Stone

2 jaar geleden
Ga op zoek naar de magische steen! Het onthult zijn geheim aan de dappere avonturier door maximaal 3 symbolen in Wilds te veranderen.