Crystal Ball DOUBLE RUSH

by kauonlinepublished on 2 december 2021

De “Crystal Ball” begeleidt de speler op een reis naar de middeleeuwse fantasiewereld. Tijdens gratis spellen worden functierollen met bonussymbolen gestempeld tot volledige bonussymboolrollen. Ervaar twee spins met één inzet met de nieuwe DOUBLE RUSH-functie!

Felix voorbeeld

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Books & Bounties

1 jaar geleden
Bescherm het koninkrijk en help Cadoc de mystieke wezens te verslaan om de koninklijke premies te innen. Verover het Boek der Beesten en vecht voor de glorie van het koninkrijk tijdens de spannende gratis spellen.
Wild Rubies is zo eenvoudig en mooi als robijnen maar kunnen zijn. De WILD RUBY komt gestapeld voor en vervangt alle symbolen. Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.

Flodder

2 weken geleden
Flodder is gebaseerd op de hitfilm die gaat over de tegenslagen van de asociale familie Flodder terwijl ze hun leven leiden in een chique buitenwijk. De Flodders zijn altijd kwaad van plan en jij mag meerijden. Land Free Spins-symbolen om een van de meest opwindende functies van het spel te...
Met deze speciale editie van de populaire “Win Blaster” wenst GAMOMAT jullie allemaal een vrolijk kerstfeest! Dit fruitspel elektriseert. Door middel van het Wild symbool wordt de Win Blaster geactiveerd en worden je winsten vermenigvuldigd.

Football Super Spins

1 jaar geleden
Maak je fans enthousiast en word de topscorer. Scoor goals in maximaal 25 gratis spins en ontvang extra hoge winsten voor een succesvolle strafschop.