Pink Elephants

by kauonlinepublished on 4 december 2019

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Ancient Magic

3 jaar geleden
Duistere krachten leiden je door deze reis naar gratis spellen met een magische winstevaluatie van bonussymbolen die worden gestempeld op volledige bonussymboolrollen.

Forever Diamonds

3 jaar geleden
“Diamanten zijn een vrouw’s beste vriend!” En omdat de “Dame” in dit spel er zo blij mee is, stort ze de hoogste winst uit, verschijnt in blokken op de rollen en vervangt alle symbolen.
Je houdt van snelle fruitspellen, maar je wilt de actie van een functie niet missen? Dan is Maaax Diamonds de juiste keuze voor jou! Expanding Diamonds brengt je een extra portie geluk! Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.
De rijkdom en het fortuin van de eens opperste heerser van het oude Egypte wacht erop om onthuld te worden! Series met maximaal 100 gratis spellen bevatten gestapelde Wilds. Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.
Romeo en Julia – geniet van het beroemdste liefdesverhaal aller tijden in dit magnifieke spel. Het “Boek” activeert mooie gratis spellen met uitstekende winsten en een bonussymbool.

Fancy Fireworks

3 jaar geleden
Laten we er een knallend oudejaarsfeest van maken! Geniet van het feest en de luxe van champagne en vuurwerk. Tel af naar de gratis spellen om middernacht. De vuurwerkraket als uitbreidende Wild upgradet je symbolen en beloont je met nog meer gratis spellen.
Start de zoektocht naar de blauwe tempel en ontgrendel het mystieke geheim van onsterfelijkheid. Je wordt beloond met veel gratis spellen en wint de gunst van de Gouden Draak die de prinses bewaakt. Uw beloning zal eeuwig geluk en onmetelijke rijkdom zijn.

Book of Crazy Chicken

3 jaar geleden
Voor alle fans van de beroemde klassieker is er nu een heropleving van de “Crazy Chicken” op een tijdreis naar het oude Egypte om gratis spellen te spelen met een speciale winstevaluatie van bonussymbolen die worden gestempeld op volledige bonussymboolrollen.
For all fans of the famous classic, there is now a revival of the “Crazy Chicken” on a time travel into ancient Egypt to free games with a special win evaluation of bonus symbols which are stamped to full bonus symbol reels. Now also available with the great adventure of...

Beer Party

3 jaar geleden
Maak je Lederhosen klaar voor het Oktoberfest en stapel zoveel mogelijk bierpullen op. Stap voor stap kun je hoger naar de top klimmen voor legendarische overwinningen.