Tahiti Gold

by kauonlinepublished on 20 februari 2020

De terugkomst van de koning
Na een succesvolle excursie in Ecuador sprong Kane in het vliegtuig en begon aan zijn lange reis naar huis voor wat welverdiende rust. Het lot had echter een ander plan voor ogen … Plots beginnen de motoren te sputteren. De hoogte zakt snel. In de verte lijkt een vulkaaneiland de enige hoop om te overleven. De impact is ruw als het vliegtuig de grond raakt. Door vuur en stof ontsnapt Kane net op tijd aan het wrak voordat de resterende brandstof explodeert. Terwijl de rook opsteekt, wordt Kane omringd door vijandige inboorlingen. De vijandigheid neemt echter plotseling af wanneer ze de Eye of Tiki-tatoeage op zijn linkerschouder ontdekken. Zie, de koning is teruggekeerd!

Kane merkt dat zijn nieuwe koninkrijk vol goud zit. Er is overal goud. De inboorlingen beweren dat de bron de enorme vulkaan in het midden van het eiland is. Zou het waar kunnen zijn, is de gesmolten kern van de vulkaan echt gemaakt van puur goud?

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Hidden

4 jaar geleden
Een mysterie begraven in de tijd Professor Taylor en zijn neef Benjamin laten het regenachtige Londen achter zich en nemen je mee op een exotisch avontuur. Ze zijn vastbesloten om het grote mysterie van de ontbrekende gouden topstenen van de Grote Piramiden op te lossen. Hebben deze topstenen ooit bestaan?...

Route 777

4 jaar geleden
Een mythische route De rechte woestijnweg loopt helemaal door tot aan de horizon. Het is een rustig en indrukwekkend landschap en je kunt het goud bijna zien glinsteren in het zonlicht. Zou dit het echt kunnen zijn? De mythische Route 777 – de weg naar rijkdom en fortuin!

Hong Kong Tower

4 jaar geleden
De lucht is de limiet Na landingen in het Caribisch gebied, Hollywood en Spanje is het nu tijd om de blik naar het oosten te keren. Hong Kong Tower biedt spannende gameplay op duizelingwekkende hoogten, omlijst door een kleurrijke skyline. Yin yang zorgt ervoor dat de energieën in balans worden...