Mystery Reels MegaWays™

by kauonlinepublished on 24 februari 2020

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Wild Santa

3 jaar geleden
Maak je klaar voor een speciale kerst dit jaar, een geweldige nieuwe samenwerking met de kerstman zal je geluk deze kerst veranderen, met het nieuwe spel – Wild Santa!

Abundance Spell

3 jaar geleden
Je staat op het punt om geluk, fortuin en al het andere te winnen wat je hartje begeert, maar let op… alles komt met een prijs, dus doe naar eigen goeddunken mee. Deze duistere magie moet zorgvuldig en met veel aandacht worden gebruikt, maar alleen degenen die risico’s nemen, winnen...

Oktober Spin Fest

3 jaar geleden
Draai en win, doe mee met het grootste bierfestival ter wereld met dit geweldige spel.

Fruits Deluxe

3 jaar geleden
Dit sappige en frisse spel zal je de koude winter doen vergeten! Met spannende functies zoals Extra wild en een heel speciale bonusfunctie, zal het erg moeilijk zijn om te stoppen met spelen

Vikings & Gods 2

3 jaar geleden
We zeilen naar het hart van de storm met VIKINGS & GODS 2! 4 verschillende bonusspellen, gratis spins met epische re-spin-functie en extra wilds komen eraan DE REIS STAT OP HET BEGIN!

Lilith’s Passion

3 jaar geleden
Lilith is terug en ze is feller dan ooit! Het geweldige Lilith’s Passion-spel in een verbeterde versie! Verbeterde gameplay, meer spanning en grotere overwinningen!

Spinoween

3 jaar geleden
Spinomenal is hier om deze Halloween naar het volgende niveau van plezier en opwinding te brengen. Super coole functies en 25 regels plezier! Dus Spinoween uw vakantie!

Colossus Kingdom

3 jaar geleden
We zijn meer dan trots om de komst van COLOSSUS KINGDOM aan te kondigen! EEN ADEMBENEMEND spel met SPECIALE functies, GIANT symbolen en een GEWELDIG bonusspel! En alsof dat nog niet genoeg was, bevat het een nieuwe GAMBLE-functie die je kan belonen met EXTRA GRATIS SPINS!

Lemur Does Vegas

3 jaar geleden
Wat in Vegas gebeurt blijft in Vegas? Nou, we weten niet zeker of je deze ervaring geheim kunt houden! Een nacht in de stad met Mr. Lemur! Hij zal je de heetste plekken laten zien, je de coolste trucs leren en je aanmoedigen terwijl je veel wint! Dus sluit je...
Dit epische spel van alle tijden van Spinomenal is nu beschikbaar in de 15 Lines-serie! Deze versie bevat 15 regels en spannende nieuwe wiskunde. We hebben ook een nieuwe KOOPFUNCTIE-optie toegevoegd naast alle functies die je kent en leuk vindt uit de originele versie.