Mammoth Chase Easter Edition

by kauonlinepublished on 28 februari 2020

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Atlantic Wilds

3 jaar geleden
In de diepten van de zee kom je veel schattige zeedieren tegen. Vooral de speelse Wilde dolfijnen zullen je rijkelijk belonen en je nog meer ondersteunen in gratis spelletjes.

Beautiful Nature

3 jaar geleden
Tijd voor een wandeling door de natuur! Verzamel overwinningen uit beide richtingen met de jonge “Lady” en sta stil bij de geurige “Roses”, die alle symbolen vervangt behalve Scatter en geblokkeerd lijkt in de gratis games-functie.

Duck Shooter

3 jaar geleden
Come along for the hunt and experience the adventure of fat ducks flying into your sights. Up to 25 free games can be won and the more hunters shoot at the ducks the higher your winnings are.

Book of Crazy Chicken

3 jaar geleden
Voor alle fans van de beroemde klassieker is er nu een heropleving van de “Crazy Chicken” op een tijdreis naar het oude Egypte om gratis spellen te spelen met een speciale winstevaluatie van bonussymbolen die worden gestempeld op volledige bonussymboolrollen.

Fruit Love

3 jaar geleden
Fruit Love, de nieuwe fruitautomaat van GAMOMAT zorgt voor spannende uren vol passie en vlinders in je buik! Inclusief zwoel fruit en een hartsymbool als “Top Wild” bieden tot veertig winlijnen onvergetelijke momenten en hoge winkansen.
De oude rijkdommen van Azië wachten op je! Vind ze met behulp van het drakenvuur in series van maximaal 100 gratis spellen met geblokkeerde Wilds. Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.
De rijkdom en het fortuin van de eens opperste heerser van het oude Egypte wacht erop om onthuld te worden! Series met maximaal 100 gratis spellen bevatten gestapelde Wilds. Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.

Crystal Ball

3 jaar geleden
De “Crystal Ball” begeleidt de speler op een reis naar de middeleeuwse fantasiewereld. Tijdens gratis spellen worden functierollen met bonussymbolen gestempeld tot volledige bonussymboolrollen.

Gates of Persia

3 jaar geleden
De legendarische blauwe Gates of Persia verwelkomen de speler in het land van schatten waarin het “Gate”-symbool gratis spellen toekent. Alle rollen hebben symbolen in superblokken!
Olé! Dompel jezelf als Torero onder in de wereld van het stierenvechten en versla de stieren of verzamel zoveel mogelijk bonussymbolen in een van de twee pittige gratis spelfuncties. Nu ook verkrijgbaar met het grote avontuur van een extra zijspel.