Meer dan 893 gokkasten. Direct gratis online speelbaar!
website background
Home Alle gokkasten Nieuwe gokkasten Populaire gokkasten Simbat NetEnt Betsoft NextGen Stake Logic Amatic NYX Big Time Gaming Elk Studio's Endorphina Pariplay Leander Games Play 'n Go Quickspin SG Interactive Thunderkick Yggdrasil Gaming MrSlotty Gratis Goktips Disclaimer Links Contact
Speel gratis op de gokkast Big Money Game of ga naar de beginpagina en kies één van de vele gokkasten die je leuk vindt. Je kunt de gokkast ook in een volledig scherm spelen. We wensen je veel speelplezier!

Big Money Game gokkast online spelen

Big Money Game (27282 x gespeeld)

Speel Big Money Game in volledig scherm

De Big Money Game gokkast bestaat uit een basisspel en een bovenspel waar gespeeld kan worden met een inzet van 5, 10 of 20 credits.

Basisspel

Het spel begint met het basisspel. Twee of meer gewonnen punten kun je toevoegen aan de creditmeter met de Collect-toets of verplaatsen naar 1 van de 40 spaarmeters met de Start-toets. Wanneer je 4 of meer punten op 1 of meer van de 40 spaarmeters van de bigmoney game hebt, dan kun je het Bet5-spel, en bij voldoende punten het Bet10-spel of het Bet20-spel spelen. Hiervoor wordt ook telkens 1 credit van je creditmeter gehaald die eerst toegevoegd wordt aan een nieuwe spaarmeter of, indien alle spaarmeters in gebruik zijn, de laagste spaarmeter.

Bovenspel

Bij het bovenspel van de Big Money Game gokkast zijn er 5 winlijnen actief. Specifiek voor het bovenspel is echter het "bigmoney-wheel". Dit wiel begint te draaien wanneer er tijdens het bovenspel kris kras 3 BAR symbolen in beeld verschijnen. Bij Bet5 draait het 1x, bij Bet10 2x en bij Bet20 3x. Het symbool waarop het wiel stopt bepaalt wat er gewonnen kan worden. De rollen beginnen te draaien en stoppen op een willekeurige winnende combinatie waar dat betreffende symbool deel van uit maakt. Succes!

Willekeurige gokkasten