ChilliPop

by kauonlinepublished on 13 februari 2020

Maak het nog spannender met Chillipop, het op een cluster gebaseerde cascadeslotspel met een geheim ingrediënt: een groeiend raster dat explosieve nieuwe manieren biedt om te winnen.

Van de Mariachi-soundtrack tot de krachtige rode en groene chili-symbolen, Chillipop is doordrenkt met de geest en het sissen van de Mexicaanse keuken. Spelers proberen de perfecte salsa samen te stellen met bijpassende symbolen zoals tomaten, uien, knoflook en rode, gele en groene paprika’s om de lekkerste (en best betalende) combinaties te creëren.

Net als de saus zelf, kunnen de dingen snel opwarmen in Chillipop; elke configuratie van 3 of meer aangrenzende symbolen wordt uitbetaald, en naarmate items aan de pot worden toegevoegd, stromen nieuwe symbolen naar beneden om ze te vervangen. Koppel dit aan het wilde piñata-symbool – dat elk ingrediënt kan vervangen en gestapelde vermenigvuldigers kan creëren wanneer er meerdere op het scherm verschijnen – en spelers kunnen maximale smaak creëren met een enkele draai.

Het feest komt in volle gang met de Free Spins-functie, die wordt geactiveerd door 3 of meer packmule scatter-symbolen die tegelijkertijd verschijnen. Bij een toewijzing van tussen de 5 en 26 gratis spins, gebruikt Chillipop vervolgens het gepatenteerde ‘trail-systeem’ van Betsoft om het aantal sombrero-sportieve muilezels dat spelers verzamelen bij te houden, met vastgestelde mijlpalen die de omvang van de kookpot nog verder vergroten. Vanaf een aanvankelijk 5 × 3-raster kan de Free Falls-functie het speelgebied vergroten tot een enorme 8 × 8, met de nieuwe dimensies die het aantal winlijnen dramatisch vergroten.

Volledig SchermDiverse Gokkasten

Yak, Yeti and Roll

6 maanden ago
Ga naar de toendra met twee gekke metgezellen in Yak, Yeti & Roll – het 5 × 3 cascade-slotspel met winterthema waar de volgende overwinning slechts een sneeuwjacht verwijderd is. Yeti & Roll is gebouwd rond Betsofts eigen ‘trail-systeem’, Yak, en ziet een excentrieke Inuit-uitvinder en zijn trouwe yeti sidekick...

Carnaval Forever

6 maanden ago
Laat het geluid van de samba je meenemen naar de straten van Rio de Janeiro met Carnaval Forever, het glinsterende nieuwe slotspel dat pulseert op het ritme in de openlucht van de grootste show op aarde. Met miljoenen bezoekers per jaar is het carnaval van Rio (‘carnaval’ in de moedertaal...