Faerie Spells

by kauonlinepublished on 13 februari 2020

Ontrafel de geheimen van het kreupelhout in Faerie Spells, het 5 × 3 videoslot waar bosgeesten toverdrankjes brouwen in de schaduw en elke paddenstoel een schat aan schatten kan verbergen.

De symbolen in Faerie Spells, een traditioneel alternatief voor moderne sprookjes, schilderen de natuurlijke wereld als een plaats van ongekende rijkdom en verwondering. Faeries en pixie-prinsessen worden vergezeld door wilde, groenbaardige boomwachters, zullen de slierten en gloeiende, magische bomen. De heerser van het rijk, de Faerie Queen, kan twee verschillende kenmerken oproepen: haar aura zorgt ervoor dat paddenstoelen hun rijkdom onthullen, in de vorm van veelvouden van de inzet van de speler; en drie of meer van haar koninklijke symbolen activeren het unieke jackpotspel.

De kenmerkende gedeelde jackpotfunctie van Betsoft vindt plaats op een speciaal speelveld in de verborgen workshop van de Faerie Queen en daagt spelers uit om speciale potionflesjes te verzamelen in de loop van 10, 15 of 25 gratis spins. Elke druppel verzameld drankje draagt ​​bij aan een van de vier gelaagde jackpotrecepten die door de koningin worden verzonnen: de spreuken van overvloed, luxe, rijkdom en rijkdom. Wanneer een symbool wordt verzameld, wordt het van de rollen verwijderd en vallen andere speciale symbolen in een magische douche naar beneden. Met de innovatieve ‘Buy-In’-functie van Betsoft kunnen spelers betalen om het maximale aantal gratis spins op aanvraag zo vaak te activeren als ze willen.

Volledig Scherm

Diverse Gokkasten

Lost Tribe

4 jaar geleden
Lost Tribe verbergt geweldige functies, zoals Sticky Wilds! Volg de stam tot diep in het bos met het bonusspel en verzamel zoveel mogelijk punten.

Scrappy

4 jaar geleden
Scrappy is niets zoals schroot, aangezien deze videoslot met 30 winlijnen 3 geweldige functies heeft! Werk je een weg door de schroothoop en ontvang gratis spins en wilde overnames.

Arctic Squad

4 jaar geleden
Stap in je vliegtuig en sluit je aan bij de Arctic Squad in hun avontuur. Dit is een avontuur boordevol spannende features, zoals gratis spins, 20 extra winlijnen en een extra horizontale lijn!

Dragon Kings

4 jaar geleden
Chinese mythen komen tot leven in Dragon Kings, een moderne versie van een traditioneel verhaal en een 3 × 5-slotspel waarin de symbolen de echte sterren zijn. Naast Aziatische hoekstenen zoals geluksmunten en jadebeeldjes, herbeeldt Dragon Kings de bewakers van de oude Chinese zeeën als vier opvallende, geschubde symbolen –...

Zeus & Hera

4 jaar geleden
Ga terug naar een periode vóór Christus, toen Zeus en Hera machtig waren en de berg Olympus regeerden. Laat de mythologie van rijkdom doorgaan en ontdek de vele functies van deze gokkast!